To je to što me zanima!

Grbin: Plenković je najavio otkup INA-e, ali ništa od toga. Ekipica je nastavila čerupati...

Zapitao se i kako je moguće da iz INA-e nestane stotine milijuna kuna i da to nitko ne primijeti dok se ti milijuni odjednom ne pojave na bankovnom računu umirovljenika...
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin referirao se na Facebooku na uhićenja više osoba zbog sumnje u zlouporabu i pranje novca na štetu Ine, ustvrdivši kako od premijerove najave o otkupu Ine nije napravljeno ništa "osim što je ekipica nastavila s čerupanjem te nekad uspješne firme".

MULJAŽA S PLINOM Oglasili se Uskok i policija: Objavili za što sumnjiče veliku skupinu, čekaju se ispitivanja

"Prije šest godina Plenković je najavio otkup INA-e. U međuvremenu se po tom pitanju nije napravilo ništa, osim što je ekipica nastavila s čerupanjem te nekad uspješne firme", napisao je u subotu Grbin.

UKRALI 100 MILIJUNA KUNA Tko su uhićeni u velikoj akciji? Direktor u Ini, šef odvjetničke komore i bivši šef MMA lige

Zapitao se i kako je moguće da iz INA-e nestane stotine milijuna kuna i da to nitko ne primijeti dok se ti milijuni odjednom ne pojave na bankovnom računu umirovljenika.

AKCIJA USKOKA I POLICIJE Pretresli kuću Gorana Husića, stavili mu lisice, a on se smije

"Što su radili Nadzorni odbor (Filipoviću, to i tebe pitamo) i Uprava INA-e? Jesmo li danas saznali stvarni razlog zašto je Tomislav Ćorić morao otići iz Vlade? I kolika je slučajnost da su uhićeni ujedno i donatori HDZ-a, niti koja ih sve povezuje? Puno je to pitanja za ovaj subotnji dan, u kojem cijene struje, plina, nafte i dalje snažno rastu, a ovakve aktivnosti tome itekako pomažu", zaključuje Grbin u svojoj objavi.

OVDJE PRATITE SVE O DANAŠNJIM UHIĆENJIMA POVEZANIM S INA-OM

Idi na 24sata

Komentari 31

  • kum3 29.08.2022.

    Hitno hitno potreban nam je neki sposoban oporbeni lider jer krađe su već bezobrazne, lopovi se ne kažnjavaju, ukradeno se ne oduzima i prijeti nam katastrofa. To sve zbog toga što trenutno namami sposobnog oporbenog lidera. Nebitno je dal je lijevi ili desni samo da ima voljerazmontirati ovu koriptivno lopovsku organizaciju.

  • mislim 28.08.2022.

    Čovjek prije tri godine sam zaradio dvjesto miliona a niko se nepita u poreznoj kako i pusti ga se još dvije godine da krade pa tek onda kao otkrije a umedju vremenu mu jave da sakrije koliko može a ostatak će fol oni pronać sve smišljeno odozgo nakraju kao nekog uhapsili bit će promjena identiteta na kraju i samo tiho se podjelit lova sve to je dobro osmislio odvjetnig s rupom u našem dobrom zakonu zato ih mjenjaju svaki dan

  • lukicluka11 28.08.2022.

    Ne podnosim ovog Peđislava Grbina ali što je rekao mto je sve toćno i istina, HDZ banda samo pljačka ovu jadnu Hrvatsku državu a Plenko - Mun to sve blagoslovljava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare