Obavijesti

News

Komentari 361

Oštetili Inu za više od 850 mil. kuna: Tužiteljstvo traži pritvor, sud će o tome odlučiti sutra

Oštetili Inu za više od 850 mil. kuna: Tužiteljstvo traži pritvor, sud će o tome odlučiti sutra

Prema prvim neslužbenim informacijama, uhićeno je nekoliko osoba na području Zagrebačke i Splitsko-dalmatinske županije. Navodno se radi o kaznenim djelima zlouporabe i pranja novca

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
21.59

U nedjelju odluka suda o pritvoru 

Kako javlja N1, za osumnjičene tužiteljstvo traži jednomjesečno pritvaranje. U nedjelju će biti dovedeni pred suca istrage koji će o tome odlučiti. 

20.22

Na računu oca Damira Škugora pronađeno oko 500 milijuna kuna 

Kako neslužbeno doznaje Telegram, na računu oca Damira Škugora, koji je uz sina i još troje ljudi uhićen dana zbog sumnji na malverzacije u Ini, pronađeno je nešto manje od 500 milijuna kuna. Kako doznaju, umirovljenik se bavi uzgojem maslina, a upravo je taj golemi iznos na računu pokrenuo cijelu akciju koja je kulminirala današnjim uhićenjima i pretresima. 

VIŠE PROČITAJTE OVDJE 

18.46

Oštetili Inu za više od 850 milijuna kuna? 

HRT javlja da je inkriminirana šteta veća od 850 milijuna kuna. Kako doznaje Jutarnji list, Ured za sprječavanje pranja novca blokirao je sredstva na računima te udjele osumnjičenika u raznim fondovima u visini oko 800 milijuna kuna. 

18.23

Detalji velike akcije: Direktor Ine prodavao plin prijatelju, ovaj ga skupo preprodao i svi su fino zaradili 

Otvorite, policija je, pozvonili su istražitelji na više lokacija u Hrvatskoj u subotu ujutro i potom uhitili te pretražili kuće, stanove i druge prostore petorke osumnjičene da su u dvije godine Inu oštetile za više od 100 milijuna kuna.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE 

18.19

Grbin: 'Ekipica je nastavila s čerupanjem' 

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin referirao se na Facebooku na uhićenja više osoba zbog sumnje u zlouporabu i pranje novca na štetu Ine, ustvrdivši kako od premijerove najave o otkupu Ine nije napravljeno ništa "osim što je ekipica nastavila s čerupanjem te nekad uspješne firme".

VIŠE PROČITAJTE OVDJE 

Komentari 361