To je to što me zanima!

Grmoja o Plenkovićevoj odluci za Antikorupcijsko vijeće: 'Očito se boji do čega bi mogli doći...'

Objasnio je i kada će na Antikorupcijsko vijeće na saslušanje pozvati Božu Petrova i bivše mostove ministre kao što je predložio zastupnik Hrvoje Zekanović
Vidi originalni članak

Čelni čovjek antikorupcijskog vijeća Mostovac Nikola Grmoja komentirao je u Dnevniku Nove TV premijerovu odluku da se neće odazvati antikorupcijskom vijeću na saslušanje.

Objasnio je kada će na Antikorupcijsko vijeće na saslušanje pozvati Božu Petrova i bivše mostove ministre kao što je predložio zastupnik Hrvoje Zekanović.

O KLUBU U SLOVENSKOJ Kovačević pisao Plenkoviću: 'Vi ste već danima nervozni. Vrište pritisak. Pustite me na miru'

- Iako Zekanović, koji odrađuje zadane zadatke, ne želi pričat o onome što je vruće, mi ćemo sigurno napraviti to, ali kad bude vrijeme za to. Krenuli smo od recentnih događanja - kazao je Grmoja te dodao kako su rekli su da će ispitati mostove ministre, a rafinerija Sisak je ugašena u Plenkovićevu mandatu.

- Spreman sam ići do 1983. ako treba, kad je bilo ubojstvo Đurekovića. Potrajat će i oni se toga boje jer ćemo rasvjetliti sve oko Ine - kazao je Grmoja na pitanje koliko daleko u prošlost će ići s ispitivanjima.

KRUHA I IGARA Iz Vlade su opet najavili gradnju novog stadiona, a Plenković zna da obećanje ne košta baš ništa

- Sad smo pozvali upravu Ine, Plenkovića i Čorića, zvat ćemo zviždače i političare koji imaju nešto reći - kazao je Grmoja i dodao kako će svakako zvati i Karamarka jer je, kaže, i on zagovarao izlazak iz arbitraže.

Istaknuo je Grmoja da se ne osjeća kao Milanovićev mališan, kako ga je nazvao premijer te istaknuo da je u više navrata kritizirao predsjednika Milanovića, a da se slažu o temama odnosa prema Hrvatima u BiH i pandemije, no da im se mišljenja razilaze u stotinu drugih tema.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Plenković proziva žute i zelene vragove. Iako HDZ kopa jamu. Za Hrvatsku i za samoga sebe

- To su plitki spinovi da su svi koji su protiv Vlade u uroti. Plenković može potražiti dijagnozu, je li to paranoja ili nešto ne znam, Oč - objasnio je.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Miške 14.10.2022.

    Sjećate se kako je Plenković u Saboru krenuo na fizički obračun da tuče Grmoju, koji junački uzmaknuo i zbrisao.

  • 2 x general 14.10.2022.

    sve se zna, pogotovo djelatnici ine i rafinerije. anemični priča nebuloze. malo inkvizicijske metode ispitivanja i sve bu izašlo na vidjelo vrlo brzo. ovi svjedoče ko ježić - deset ispitivanja i deset različitih izjava! ili je natprosječno inteligentan ili totalna budale**na. bez obzira na konstataciju odavna trebao biti u zatvoru.

  • PetrKropotkin 13.10.2022.

    Zašto Plenk-plonk jednostavno ne ukine Antikorupcijsko vijeće? Pa nije to vijeće zamišljeno da zanovijeta ovim poštenjačinama iz najdomoljubnije stranke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare