To je to što me zanima!

Grmoja: 'Radimir Čačić je politički mrtvi patuljak, od njegova laprdanja nema ništa'

Radimir Čačić je rekao da je ministar obrane Mario Banožić potkapacitiran i da treba otići te to da nije bilo nikakve reakcije koalicijskih partnera
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Mosta, Nikola Grmoja komentirao je za N1 emisiju Novi dan novu Mostovu interpelaciju o radu Vlade, a koja se tiče rasta cijena energenata.

- Načelno su se svi složili da opozicija treba nešto poduzeti, već duže vrijeme upozoravamo na neodrživo stanje, ogroman rast cijena ne samo energenata, nego i ostalih proizvoda - rekao je Grmoja.

INICIRALI SASTANAK Most pokreće interpelaciju zbog rasta cijena energenata

- U rujnu smo upozoravali na inflaciju, mi iz Mosta smo inicirali da guverner dođe u Sabor. Tada je guverner, tri dana nakon te plenarne sjednice Hrvatskog sabora u javnost izašao s informacijom da će rasti kamate na kredite i Plenković je vrlo nervozno reagirao. Očito nije želio da se na bilo koji način uzbunjuje javnost, odnosno da u javnost dolaze istinite informacije. Prošlo je previše mjeseci. I u siječnju je naš Zvonimir Troskot iznio točke izračune o poskupljenju, a tada je ministar Ćorić tvrdio da je on dežurni Mostov katastrofičar - rekao je Grmoja.

PREDSJEDNIK SDP-A: 'U državi se živi teže, a proračun se puni bolje nego prije. Red je da država dio vrati građanima'

Kako je istaknuo, Interpelacijom žele potaknuti raspravu o temi poskupljenja, ali i poslati poruku i javnosti i Vladi da mjere, koje se, kako je rekao, već duže vrijeme najavljuju, nisu dovoljne i da ih je trebalo puno ranije donijeti.

Grmoja je na komentare da Most predvodi oporbu rekao da ne može drugo “nego govoriti istinu”.

- Tko je doveo guvernera u Sabor? Isto tako i glavnu državnu odvjetnicu kad se otvorila afera Žalac… - rekao je Grmoja i dodao da to ne znači da ostatak oporbe ne radi ništa.

ZBOG RASTA CIJENA Oporba razmišlja o pokretanju interpelacije o radu Vlade: 'Ono što predlažu nije dovoljno'

- Činjenica je da je SDP razjedinjen, ostali su bez svoga kluba zastupnika. Činjenica je i da nam prelazi dio birača Možemo! Uzrok tome je odnos prema ovoj pandemiji, ali ja ne vidim zašto bi to poremetilo stanje u oporbi, mi po nekim pitanjima imamo jednoznačan stav - rekao je Grmoja.

Istaknuo je i da je nepobitno da oporbene stranke oko pojedinih pitanja imaju različita mišljenja te da će te razlike uvijek postojati.

VLADA MOŽE U KONTROLU POTPISA: Most: Čega se bojite?, HDZ: Ovo je antivakserski referendum, pozovite svi na cijepljenje

Radimir Čačić je rekao da je ministar obrane Mario Banožić potkapacitiran i da treba otići te to da nije bilo nikakve reakcije koalicijskih partnera.

- Radimir Čačić je politički mrtvi patuljak kojeg se zapravo ništa ne pita. On može komentirati po medijima, ali da oporba uputi opoziv određenog ministra, njegova zastupnica će u Saboru glasati onako kako kažu vladajući. On može laprdati po medijima, ali od toga nema nikakvog učinka. Njegove izjave nemaju nikakvog smisla - rekao je Grmoja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ml1982 22.02.2022.

    Taj Grmoja je ko baba s placa, uskoro će sazvati konferenciju da prepriča neki trač. A Most je potpuno beskoristan. Marija Selak Raspudić ima najviše javljanja u Saboru, ali da li netko zna o čemu je ona ikad pričala. jadni studenti kojima ona predaje. Sljedeći izbori, i Mosta više nema. O Čačiću bi Grmoja trebao govoriti s poštovanjem!

  • Ajmooo0 15.02.2022.

    Gazimir Cacic je u pravu. Ne kupujte tenkove. Uzmite Gazimira. On ce ih sve pregaziti....

  • ALLinONE! 15.02.2022.

    A Grmoju kao netko doživljava, kad prođe korona, neće ga nitko fermati ni 2%, kao i sve političare koji su na ovome pokušali uzeti neke bodove

Komentiraj...
Vidi sve komentare