To je to što me zanima!

Gužve diljem Hrvatske: Kolona na autocesti A3 i Krčkom mostu, zastoji na A1. Čeka se na granici

Hrvatski autoklub upozorava vozače na gužve koje se stvaraju na autocestama, posebice u smjeru unutrašnjosti. Kolone su na Krčkom mostu i A3, a i na drugim autocestama stvaraju se gužve...
Vidi originalni članak

Produljeni vikend bliži se kraju, zbog čega se stvaraju i gužve na brojnim cestama diljem Hrvatske. Kako javlja Hrvatski autoklub (HAK), na autocestama A1, A2, A3, A6 i Istarskom ipsilonu pojačan je promet. 

Na autocesti A1 je povećana gustoća prometa između Zadra i Zagreba u smjeru unutrašnjosti. Između čvorova Karlovac i Jastrebarsko, također u smjeru Zagreba, mjestimice se vozi u koloni s pokretom, a povremeno su i zastoji. Bez obzira na to, pred naplatom Lučko i Demerje nema dužih čekanja. 

Što se tiče autoceste A2, između čvorova Zaprešić i Zabok se vozi uz ograničenje brzine zbog požara na vozilu prije odmorišta Jakovlje u smjeru Krapine. 

GUŽVE ZA PRODUŽENI VIKEND FOTO Radovi i kilometarske kolone na izlazu iz Zagreba

Na autocesti A3 se zbog radova kod čvora Križ u smjeru Bregane vozi usporeno u koloni od tri kilometra. HAK navodi i kako je na istoj autocesti povećana gustoća prometa u smjeru zapada. 

U smjeru Zagreba je pojačan promet i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, i to između čvorova Kikovica i Bosiljevo II. I na Istarskom ipsilonu ista je situacija u smjeru Slovenije te povremeno kod tunela Učka u smjeru Rijeke. 

STANJE U PROMETU VIDEO Produženi vikend: Gužve na svim važnijim cestama i brojnim graničnim prijelazima

Velika je gužva i na Krčkom mostu u smjeru kopna te se stvorila kolona duga oko tri kilometra. 

Gužve su i na graničnim prijelazima. HAK tako javlja da se na prijelazima Stara Gradiška i Dvora čeka po sat vremena. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • remwheek 02.05.2023.

    Otvorena potraga za se.ksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite. ====> shrinke.me/kisa

  • gliva 01.05.2023.

    iz Slavonije kod odvojka za Križ bio lančani , trebalo im je sat vremena da maknu aute , akolona stoji i stoji! Treba čuvati posao.Auti su bili u zaustavnoj traci. Takvu nesposobnost nisam još vidio!

  • nabijemtenakitnjak 01.05.2023.

    Gužvu na A3 delaju jugošvabi koji se vračaju delat u nemčiju i švajcariju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare