To je to što me zanima!

Hanžeković: Bandić je šokiran, iza svega stoje politički nagoni

Jedino što mogu zaključiti jest da se ne dozvoli Bandiću da bude gradonačelnik i da ga se pokušava onemogućiti u političkom djelovanju - rekao je Hanžeković
Vidi originalni članak

- Bandić je imao jasne uvjete i on ih se držao. Nikoga nije ni na što nagovarao. Gospođa Demarin nije bila svjedok s kojim on nije smio razgovarati - rekao je odvjetnik zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića Marijan Hanžeković za Dnevnik Nove TV. Istaknuo je kako po njihovim informacijama, Demarin nije ni trebala biti svjedok. 

- Vjerujem da će drugostupanjsko vijeće Županijskog suda sve razloge koje ćemo staviti u žalbu ozbiljno razmotriti. Jedino što mogu zaključiti jest da se ne dozvoli gospodinu Bandiću da ponovno bude gradonačelnik i da ga se pokušava onemogućiti u njegovom političkom djelovanju. S druge strane, ja vjerujem da će drugostupanjsko vijeće, kada pogleda sve te argumente, ukinuti ovo rješenje - nada se Hanžeković.

Bandićev odvjetnik otkrio je kako je za zagrebačkog gradonačelnika odluka u ponovnom pritvoru bila šok. 

- Svako malo USKOK je dolazio u kuće svjedoka i pitao jesu li s njim kontaktirali. Kod ispitivanja se svjedocima na razne načine prijetilo. Mi ćemo morati s tim spoznajama izaći van. Ne bih želio da hrvatsko pravosuđe ostane u ovakvom ozračju jer smatram da je to neprimjereno i opasno za sve i da iza toga stoje vrlo snažni politički nagoni. Mislim da se krše prava koja se ne bi smjela kršiti najobičnijem čovjeku, a kamoli gradonačelniku - kaže Hanžeković.

Prema njegovim riječima, Bandić trenutno ne razmišlja o ostavci niti trenutačno ima razloga za to. 

Idi na 24sata

Komentari 317

  • MarijanRezek 12.03.2015.

    Taj Bandic je pod istragom on mora gubiti sva prava dok je pod istragom a ne sto on si uzima za pravo, to je sramota za ustavni zakon koji si on uzima on je do sada pokazalo da je sumljivi covjek obogatio se od kada radi kao gradonacelnik dosao je iz vukojebine sa pinklecom a sada je bogati covjek da li treba biti Enstain ?Ma njemu je mjesto I njegovim seljacima kamenarima u cuzi I klucevi od "sobice 'se bace da se nikada vise cuje za njega.Bando jedna

  • bajica1009 11.03.2015.

    Još jedan istaknuti član Trijetrale pod pokroviteljstvom američkog kapitala koji kontrolira medije u zemlji, samo nije istraženo sa kojim novcem i iz kojih izvora, inače Kolindin kolega i donator, sluga američkog kapitala i politike. Da je Franjo živ pa da se upozna sa pravim Soroševim slugom i vrhovnicom koja se kiti u zemlji njegovom ostavštinom samo kad joj odgovara.

  • pčela 11.03.2015.

    Ja sam šokiran što je u zatvoru jedno 5 godina prekasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare