To je to što me zanima!

HDZ oštro o Grmoji, Bernardiću i Ahmetović: 'Već neko vrijeme uspješno usklađuju nastupe'

HDZ je na Facebooku prozvao Grmoju da je šakom i kapom dijelio otkaze u Metkoviću, pa da je kasnije "ostvario svoj cilj" i odselio u Zagreb. Bernardića i Ahmetović optužili su da su htjeli demontirati LNG terminal
Vidi originalni članak

HDZ je na svom Facebooku objavio status u kojem oštro prozivaju Mirelu Ahmetović, Davora Bernardića i Nikolu Grmoju. Istaknuli su kako već neko vrijeme "uspješno surađuju i usklađuju medijske istupe". 

- Ahmetović (SDP1), Bernardić (SDP2) i Grmoja (SDP3) već neko vrijeme uspješno surađuju i usklađuju medijske istupe. A kako su se "snalazili", to hrvatski građani već dobro znaju. Dok je u Metkoviću, gradu svog nastanka, SDP3 bio na vlasti, dijelio je šakom i kapom protuzakonite otkaze kako bi zaposlio pola Grmojine rodbine. I sad Grad Metković samo na ime izgubljenih sudskih sporova mora platiti milijun kuna odšeta i kazni - napisali su. 

SALAMA TAKTIKA Plenković želi reći da samo HDZ smije demontirati ovu državu

- Stoga je posve razumljivo da je Most u "svom" gradu doživio šest izbornih debakala zaredom. Ali Grmoja ne žali jer je ostvario svoj cilj, preselio se u Zagreb - dodali su. 

- Bernardić i Ahmetović, dok su SDP2 i SDP1 bili ista partija, zloguko su najavljivali 400.000 otkaza u covid krizi i kraj turizma i nastojali demontirati ključni energetski projekt Hrvatske - LNG terminal. Na sreću, naša Vlada i HDZ spriječili su njihove zloćudne naume, kao što ćemo ih spriječiti i u budućnosti. Kao što će i SDP3 prvom prilikom doživjeti  7. uzastopni poraz od našeg Dalibora Milana, gradonačelnika Metkovića - naveli su. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • i.hun 23.01.2022.

    Svaki dan dobiju nove materijale i afere koje im servira HDZ tako da im nije teško. A to što on u svakom tko ga kritizira vidi "unutarnjeg neprijatelja" jako podsjeća na Tita. Ipak su mu mama i tata završili Titovu partijsku školu u Kumrovcu. Kućni odgoj.

  • 22.01.2022.

    Naslovna slika sve govori o njemu, državi, biračima…..

  • Lavljeoči 22.01.2022.

    Grmoja, raspudič, bulj, petrov braća Dalton uvije gube od laky luka

Komentiraj...
Vidi sve komentare