To je to što me zanima!

HDZ-ovci žele izbaciti Šuicu iz stranke, odlučivat će Sud časti

Predsjedništvo HDZ-a izvijestilo je o "iskrivljenom ponašanju Dubravke Šuice". Zajedno s još tri vijećnika glasovala je suprotno dogovoru Gradskog odbora stranke
Vidi originalni članak

Gradski odbor dubrovačkog HDZ-a pokrenuo je postupak izbacivanja svoja tri gradska vijećnika - Dubravke Marunčić, Marija Obuljena i Nike Bulića iz stranke jer su radili suprotno odlukama dubrovačkog ogranka, dok je predsjedništvo HDZ-a izvijestilo o "iskrivljenom ponašanju Dubravke Šuice", javlja Večernji list.

Tri vijećnika bi se trebala naći pred Sudom časti Županijske organizacije, dok bi o Šuicinoj sudbini, budući da je potpredsjednica HDZ-a, trebao odlučivati stranački Visoki sud časti. Zbog ove krizne situacije u Dubrovniku, do koje je došlo jer je spomenuta četvorka na Gradskom vijeću glasovala suprotno dogovoru Gradskog odbora stranke, svoj dolazak u Dubrovnik za srijedu je najavio glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić. 

U dubrovačkom HDZ-u kažu da smatraju da su vijećnici napravili težu povredu jer su glasujući drugačije nego što je stranka željela nanijeli stranci nepovratnu štetu. Najveći problem bio je što su HDZ-ovi vijećnici podržali izvještaj o izvršenju proračuna gradonačelnika Andre Vlahušića iako HDZ još od svibnja javno govori da ne podržava to izvješće.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • ciara46 01.10.2014.

    Pa zar nije Šuica donedavno izvirivala Kmarku odostraga.....?Što se dogodilo?

  • 01.10.2014.

    Je, iskrivljeno ponašanje. Nos joj je malo iskrivljen.

  • user_40008 01.10.2014.

    Svi direktori javnih poduzeća koji su sudjelovali u potkradanju , klimali su Sanaderu i pokazalo se da niti su imali ni glavu, ni mozak, ni pamet i oni su bili časni članovi stranke. Ovima koji se tu i tamo probude pa uključe svoj mozak ...e ti nisu dobri . Još će Šuica blagosloviti dan kada je digla ruku protiv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare