To je to što me zanima!

Teolog je ženu mlatio utegom: 'Hej, imam još nešto za tebe!'

Muškarac (39) je napao svoju bivšu suprugu u četvrtak oko 17.20 sati ispred zgrade na Peščenici. Udario ju je utegom u glavu i ugurao u prtljažnik auta
Vidi originalni članak

Nikad prije nije bilo problema oko preuzimanja, vraćanja ili viđanja djece. Znao je reći da će djecu odvesti u BiH gdje mu roditelji imaju kuću, kazala je istražiteljima žena (26), koju je u četvrtak oko 17 sati ispred zgrade u zagrebačkoj Peščenici napao 39-godišnjak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako doznajemo, njezin bivši suprug, koji je po struci teolog, kobnog je dana jedno njihovo dijete pokupio u vrtiću, a potom se dovezao do stambene zgrade na Peščenici po drugo dijete. Planirao ih je odvesti u Osijek gdje mu žive roditelji.

Bivši supružnici su u postupku razvoda od svibnja prošle godine. Razlog su sve češće svađe i verbalno maltretiranje koje je krenulo krajem 2017. godine.

NAPAO BIVŠU U ZAGREBU Došao je po djecu pa im majku izudarao i strpao u prtljažnik

Tijekom tih svađa, 26-godišnjakinju je suprug navodno udario u glavu i nanio joj lakše tjelesne ozljede, što nije ni prijavljivala policiji. Sljedeći put kad ju je napao u automobilu, pozvala je policiju.

Tog četvrtka ispred zgrade predao joj je prljavo rublje koje je uzeo u vrtiću. Uzela ga je i počela se udaljavati. 

- Čekaj, imam još nešto za tebe - iznenada je poviknuo. Žena se počela vraćati, no čim mu je prišla udario ju je po glavi vrećicom u kojoj je bio neki metalan predmet. Sumnjaju da je riječ o utezima od pet kilograma koje je imao na spravi za vježbanje.

Nakon udarca od kojega je na trenutak ostala bez svijesti, uspio ju je ugurati u prtljažnik dok su se njihova djeca već nalazila u Škodi Superb. 

Nakon što je bivšu utrpao u prtljažnik, udario ju je još nekoliko puta. Njezine krikove čuli su susjedi i pohrlili joj u pomoć.

Oni su odgurnuli nasilnika, a za to vrijeme ona je uspjela pobjeći do zgrade u kojoj živi kao podstanarka s dvoje male djece i spasiti se. Policija ga je pronašla oko ponoći u Osijeku i uhitila. Kako doznajemo, imao je jedan promil alkohola u trenutku uhićenja. Dosad nije osuđivan.

STRPAO BIVŠU U PRTLJAŽNIK Pritvorili nasilnika s Peščenice: Terete ga za pokušaj ubojstva

U subotu su nasilnika doveli pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji mu je odredio istražni zatvor kako ne bi mogao utjecati na svjedoke ili ponoviti djelo.

- Višestruki prijelomi lubanje, 13 rana za šivanje, zaostali metali u glavi. Desna šaka u potpunosti slomljena, vjerojatno idem na operaciju - navela je žrtva na društvenoj mreži nakon brutalnog napada. 

NAPAO BIVŠU U ZAGREBU 'Imam slomljenu šaku, 13 rana za šivanje, prijelome lubanje'

Teško ozlijeđena žena također je na 'Fejsu' objavila i fotografiju iz bolnice, koju je kasnije uklonila. Lice joj je natečeno, a glava u zavojima.

Tri muškarca, koji su vidjeli što se događa, pohitala su u pomoć žrtvi. Oni su zajednički odgurnuli nasilnika od vozila i tako omogućili napadnutoj da pobjegne u obližnju zgradu.

- Na ulazu u zgradu i u liftu sve je bilo puno krvi - opisali su stanari.

Nakon kriminalističkog istraživanja policija je muškarca prijavila za pokušaj ubojstva i povredu djetetovih prava.

 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Alkana 25.09.2022.

    Taj nije nikada radio kao teolog i vjerojatno je preko svojih bosanskih fratara završio neki katehetski tečaj kao i mnogi bosanci nakon rata. Tek toliko da nađe posao ako mu ustreba. Jad jada. Muškarčina premlaćuje utezima majku svoje djece u namjeri da ju ubije. Doživotna kazna je premala. Ugledajmo se na Usa i kaznimo ga sa 2 doživotne za primjer drugima. Neće biti poboljšanja dok se drastično ne povećaju kazne.

  • DubravkaSencic 04.04.2019.

    Izvući će se na PTSP , dobit 2 tjedna liječenja u psihijatrijskoj bolnici,novca nema jer će se proglasiti socijalnom kategorijom i ? Pojeo vuk magare...ništa novo, Nažalost i dalje bez valjanih sankcija u RH .

  • cibalitanac11 05.02.2019.

    I sad bude dobio vrlo strogu kaznu, maksimalno ukor od suda tipa " jos samo jednom to napravi i vidices svoga boga". nase sudstvo nema prepisa nekazne za ovakve likove zato se tako sve i desava u nasem drustvu...IK !

Komentiraj...
Vidi sve komentare