To je to što me zanima!

'Herojstvo Vukovara i Škabrnje slavimo s tugom ali i ponosom'

To je dan na koji se s posebnim pijetetom prisjećamo svih poginulih i nestalih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava, onih koji su najzaslužniji za nađu slobodu i samostalnost, naglasio je predsjednik Sabora
Vidi originalni članak

U povodu Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković otvorio je u četvrtak sjednicu minutom šutnje za sve poginule i nestale te je istaknuo da herojstvo Vukovara i Škabrnje slavimo s tugom ali i ponosom.

"S tugom ali i ponosom slavimo herojstvo Vukovara i Škabrnje te njihovih stanovnika te podsjećamo mlađi naraštaj na zločin koji se ondje dogodio i više se nikada ne smije ponoviti”, rekao je Jandroković pozvavši sve zastupnike da u petak dođu u Vukovar i Škabrnju i iskažu počast žrtvama.

PODJELE ZBOG OBUKE Hoće li se ukrajinski vojnici obučavati u Hrvatskoj? 'Vlada očajno komunicira s javnosti!'

To je dan na koji se s posebnim pijetetom prisjećamo svih poginulih i nestalih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava, onih koji su najzaslužniji za nađu slobodu i samostalnost, naglasio je predsjednik Sabora.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pocetnik 17.11.2022.

    koliko ja znam ti slavis sa malom sa traktora, a ja tugujem izmedju cetiri zida.placem i za bos. posavinom..

  • zelena mamba 17.11.2022.

    Da ti heroji znaju kaj ste napravili od onoga za kaj su se borili i poginuli . Danas pijetet prema žrtvama a onda 23.11. ne radite od 11 do 13 zbog utakmice . Pa di to ima ? Možda u Angoli , Kamerunu , Sudanu . Budu li radnici zaposleni kod privatnika isto gledali tekmu ? A mi njih plaćamo !

  • kokni_kole 17.11.2022.

    Hahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare