To je to što me zanima!

HGSS-ovci mrtvog muškarca izvukli iz kuće kroz prozor

Kuća je gotovo u potpunosti bila ispunjena skupljenim stvarima i otpadom te je dogovoreno da će otpad biti uklonjen, a vatrogasci će izvući pokojnika. No na kraju je intervenirao HGSS
Vidi originalni članak

HGSS je u utorak u 18,05 sati dobio dojavu policije da je u obiteljskoj kući u užem centru Šibenika pronađeno mrtvo tijelo starijeg muškarca. Kuća je gotovo u potpunosti bila ispunjena skupljenim stvarima i otpadom te je dogovoreno da će otpad biti uklonjen, a vatrogasci će izvući pokojnika.

OČEVID U SRIJEDU U kući u Šibeniku pronašli su tijelo 71-godišnjeg muškarca

No , slijedećeg dana nakon obavljenom očevidu policija je HGSS-u dojavila da otpad nije uklonjen radi pravnih i tehničkih poteškoća te je dogovoreno da će u ranim jutarnjim satima izvlačenju posmrtnih ostataka obaviti spašavatelji HGSS Stanice Šibenik.

Pet šibenskih gorskih spašavatelja je u kuću ušlo iznutra i izvana kroz prozor sobe na fasadi, te su u sat i pol vremena uklonili nekoliko kubika otpada radi pristupa, postavili kosu tirolsku prečnicu i tijelo speleološkom nosiljkom spustili na ulicu i predali djelatnicima pogrebnog poduzeća.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Wiga 24_500 16.02.2018.

    Smrdilo je na 300 metara uokolo po crkotini a nitko nije znao od kuda dolazi,,,,smrdilo je i prije ali malo, pa je sve bolila kifla kako reče Übermensch ,,,a kifla nas boli sve više iako je i mrtvaca sve više koji smrde kao kuga kada crknu,jer se hrane smečem i otpacima,,Točno je da jedemo govna jer "Mi smo HRVATI ! "

  • luna5 15.02.2018.

    mogli su ga baciti

  • Papatest 15.02.2018.

    Izvanredan uspjeh to će se proučavati na svim medicinskim fakultetima svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare