Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

HGSS-ovci mrtvog muškarca izvukli iz kuće kroz prozor

Kuća je gotovo u potpunosti bila ispunjena skupljenim stvarima i otpadom te je dogovoreno da će otpad biti uklonjen, a vatrogasci će izvući pokojnika. No na kraju je intervenirao HGSS

Foto: HGSS
21 komentara

HGSS je u utorak u 18,05 sati dobio dojavu policije da je u obiteljskoj kući u užem centru Šibenika pronađeno mrtvo tijelo starijeg muškarca. Kuća je gotovo u potpunosti bila ispunjena skupljenim stvarima i otpadom te je dogovoreno da će otpad biti uklonjen, a vatrogasci će izvući pokojnika.

OČEVID U SRIJEDU U kući u Šibeniku pronašli su tijelo 71-godišnjeg muškarca

No , slijedećeg dana nakon obavljenom očevidu policija je HGSS-u dojavila da otpad nije uklonjen radi pravnih i tehničkih poteškoća te je dogovoreno da će u ranim jutarnjim satima izvlačenju posmrtnih ostataka obaviti spašavatelji HGSS Stanice Šibenik.

Foto: HGSS

Pet šibenskih gorskih spašavatelja je u kuću ušlo iznutra i izvana kroz prozor sobe na fasadi, te su u sat i pol vremena uklonili nekoliko kubika otpada radi pristupa, postavili kosu tirolsku prečnicu i tijelo speleološkom nosiljkom spustili na ulicu i predali djelatnicima pogrebnog poduzeća.

Foto: HGSS

Možda vas zanima i ovo:
Message