To je to što me zanima!

HRT prijavio Jančića, jer je pronevjerio 15.000 kn

Revizori su u izvješću od 22. travnja navodno utvrdili da je u 37 putnih naloga bivši urednik Veljko Jančić prikazao veći broj sati na putu
Vidi originalni članak

Otpušteni urednik-koordinator emisije "Hrvatske uživo", Veljko Jančić, kako je pokazala prva revizija, oštetio je HRT za 15.000 kuna jer je manipulirao putnim nalozima. Cijeli slučaj sad istražuje i policija. Prva revizija pokazla je da je tvrtku oštetio za 920 kuna, no kasnije se ispostavilo da je iznos puno veći.
- Točno je da je HRT materijal o slučaju Jančić proslijedio PUZ-u, a podnijeli smo i kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu zbog zlouporabe službenog položaja i ovlasti, krivotvorenja službene isprave i prijevare - rekao je za Večernji v.d. glavnog ravnatelja Josip Popovac. Dodaje kako se ne radi o nikakvoj osveti Jančiću koji mu je bio protukandidat. Da sve istražuje policija Jančić nije znao.
- Kakva kaznena prijava?! No ako su radili još neku dodatnu reviziju, jasno je da je to čista "puška" uoči trećeg izbora za ravnatelja – zaključuje Veljko Jančić.
Revizori su u svom izvješću od 22. travnja navodno utvrdili da je u 37 putnih naloga Jančić prikazao veći broj sati na putu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • svi_smo_doma 27.04.2010.

    Svojedobno na tv-u - uhvatilo \"velikana\" kako piše ugovore na ljude koji nisu nastupali u emisijama, zvalo se ljude doma i oni priznali da čovjeku rade uslugu tj. dotični i još njih par su uz plaću dobivali i honorare, a prijateljima davali proviziju. Kada ga je pitalo kako je to mogao - odgovor je bio: \"Pa svi to rade!\"

  • HellbAni_1 27.04.2010.

    uvijek \" uhvate \" one koji su malo ukrali.. a oni koji su se nakrali puuuno vise., ti se voze s mercedesima nama po gradu, i zaboli ih za \" krizu \" u nasoj drzavi...

  • plavuša13 27.04.2010.

    Hahaha,pa ovo je da puknes od smijeha.Ok on je shebo 15000 kn,a oni sta su shebali cifre sa kojom nulom vise oni su \"posteni\"?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare