To je to što me zanima!

Hrvat (25) izboden u Münchenu: Bio s društvom, posvađali se, pa ga je jedan mladić izbo na smrt?

Te je kobne večeri Stjepan igrao stolni tenis s društvom, pili su pivo, kada se rasprava pretvorila u svađu. Iako za sada nije potvrđeno, navodno ga je ubio 22-godišnjak.
Vidi originalni članak

Izboden je mladić (25) iz Hrvatske u Münchenu. Kako javljaju njemački mediji, u subotu navečer na lokaciji Karl-Marx-Ring došlo je do svađe koja je eskalirala i završila ubojstvom.

Tijelo beživotnog mladića pronašao je prolaznik koji je sve prijavio policiji.

Te je kobne večeri igrao stolni tenis s društvom, pili su pivo, kada se rasprava pretvorila u svađu. Iako za sada nije potvrđeno, navodno ga je ubio 22-godišnjak, javlja Tageszeitung.

TUGA I BIJES NAKON SUICIDA Ogorčeni smrću mladića u BiH: 'Njegovo nevino srce nije moglo podnijeti ovako podle ljude'

Jedan od mladića (18) koji su te večeri bili u parku navodno je pokušao spriječiti ubojicu, no nije uspio. Zadobio je posjekotinu na ruci.

Svi okupljeni su pobjegli i ostavili Stjepana u parku, navode njemački mediji. 

Još uvijek se ne zna hoće li i oni koji su pobjegli odgovarati. Istraga je trenutačno usredotočena na navodnog počinitelja, rekla je tužiteljica Juliane Grotz iz ureda javnog tužitelja Münchena.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • kokoricko 01.11.2022.

    prestrasno i pretuzno je koliko mrznje i sprednje s hrvatima medju komentatorima , jednostavno mi se gadite hvala na brisanju

  • ferdo zagorec 01.11.2022.

    U Muenchenu živi puno rvata a malo Hrvata,Tuđman im podjelio putovnice i sad se izdaju za Hrvate a korjeni su zna se gdje,u hercegovačkom kamenjaru i u bosanskim planinama.

  • Kegla💪🏻 01.11.2022.

    Ovi sta su pobjegli moraju odgovarar nisu probali pomoci zvat hitnu

Komentiraj...
Vidi sve komentare