To je to što me zanima!

Hrvati u Münchenu slavili su rođendan, došlo 100 gostiju, svakom prijeti 150 eura kazne

Policija je protiv vlasnika lokala i organizatora proslave podnijela prijave zbog kršenja epidemioloških mjera, a svakom gostu prijeti kazna od najmanje 150 eura
Vidi originalni članak

Iako se cijeli svijet nalazi usred pandemije koronavirusa te se proslave odgađaju ili prilagođavaju novim okolnostima, jedna hrvatska obitelj u Njemačkoj mislila je da se to pravilo na njih ne odnosi.

BEROŠ NAJAVIO NOVA TESTIRANJA "Lockdown? Ništa od toga! Od utorka brzi testovi u HZJZ"

Kako prenose njemački mediji, u petak poslijepodne njemačka je policija prekinula obiteljsku proslavu rođendana u jednom kafiću u kojemu su zatekli čak 100 gostiju u okolici Münchena.

Policija je oko 16.30 sati nakon nekoliko dojava građana stigla u kafić na Grünwalder Straße gdje je jedna hrvatska obitelj slavila prvi rođendan djeteta pred oko stotinjak gostiju, prenosi Jutarnji list.

TRAJAT ĆE DO 2. PROSINCA Velika Britanija ide u lockdown: 'Bolnice su na rubu katastrofe'

Policija je protiv vlasnika lokala i organizatora proslave podnijela prijave zbog kršenja epidemioloških mjera, a svakom gostu prijeti kazna od najmanje 150 eura.

MJERE ZA TRANZIT Stroga pravila: Kako putovati do Njemačke, Belgije, Irske...?

Njemačka od ponedjeljka 2. studenoga uvodi lagani lockdown pri čemu se u potpunosti zatvaraju ugostiteljski objekti, a u petak su bili na snazi propisi da se privatne proslave poput vjenčanja i rođendana ograničavaju na maksimalno pet osoba ili članova dvaju kućanstava.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Hanss_1 02.11.2020.

    e da su unuke od babe Merkel pozvali bilo bi bez problema jer arapi i afrikanci ne placaju ko ih pozove onda nije vise Problem

  • 02.11.2020.

    Tako i triba i kod nas bi se tribalo uvesti.Pa nebi bilo ovoliko oboljelih.

  • digić 02.11.2020.

    Tako smo mi prije 4.godine išli na Fićo oldtimer skup i u jednom restoranu to jest balkanskoj šupi kraj Minhena je došlo do šore.I vjerujte nikad više nisu poslje toga dozvolili tak nekaj znači svi smo završili na krim obradi i Ende za sva vremena Je...... to je Njemačka

Komentiraj...
Vidi sve komentare