To je to što me zanima!

Hrvatska ima najbolji turistički video: 'Ovo je stvar prestiža...'

Izuzetno sam ponosan na svoj tim u ministarstvu koji je ovom projektu pristupio proaktivno i inovativno te zajedno s HTZ-om stvorio video čiju je kvalitetu prepoznala svjetska stručna javnost, izjavio je ministar turizma
Vidi originalni članak

Promotivni video Hrvatske turističke zajednice 'Ambasadori hrvatskog turizma' odlukom američkog stručnog i predstavničkog žirija Citizine Networksa i National Association of Broadcasters (NAB), osvojio je prestižnu nagradu 'Travel Video Awards' u kategoriji 'Best Video by a Tourism Organization', priopćio je HTZ.  

Kako navode u HTZ-u, osim stručnog žirija, promotivni video prepoznat je i od strane publike koja je u online glasovanju hrvatski promotivni turistički spot proglasila najboljim turističkim promotivnim spotom za 2017. godinu.  

Svečana dodjela nagrada održana je u središtu Las Vegasa, u objektu House of Blues. Nagradu je preuzeo direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

- S velikim veseljem i ponosom primili smo vijest o kandidaturi našeg promotivnog videa u kategoriji za najbolji video turističke organizacije, a osvojena nagrada za nas predstavlja ogromnu radost i satisfakciju. Ovo je potvrda da u Hrvatskoj turističkoj zajednici, zajedno s partnerima, kreiramo vrhunske promotivne sadržaje koji su međunarodno prepoznati i prihvaćeni od strane struke, ali i od strane brojnih ljubitelja putovanja diljem svijeta - izjavio je direktor Staničić, dodavši kako posebne zahvale upućuje svima koji su na bilo koji način sudjelovali u izradi promotivnog videa, te svima onima koji su svojim glasovima pridonijeli osvajanju ove vrijedne nagrade.

- Čestitke svim finalistima i nominiranima koji su prezentirali svoje odlične projekte. Stvar je prestiža osvojiti nagradu u ovako jakoj konkurenciji - nadodao je Staničić.

Promotivni video 'Ambasadori hrvatskog turizma' snimao se na različitim prepoznatljivim lokacijama u Hrvatskoj te je u njemu sudjelovalo 10 poznatih i slavnih osoba iz svijeta sporta i umjetnosti, među kojima su Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, Dario Šarić, Marin Čilić, 2Cellos, Maksim Mrvica i Zrinka Cvitešić. 

POŽURITE I GLASAJTE! Spot iz Hrvatske nominiran za najbolji turistički video godine!

- Ova nagrada dokaz je uspješnog marketinškog pozicioniranja Hrvatske na stranim tržištima te potvrda progresivnosti u pristupu prezentiranja turističkih potencijala naše zemlje u cijelome svijetu. Izuzetno sam ponosan na svoj tim u Ministarstvu turizma koji je ovom projektu pristupio proaktivno i inovativno te zajedno s Hrvatskom turističkom zajednicom stvorio promotivni video čiju je kvalitetu prepoznala svjetska stručna javnost - izjavio je ministar turizma Gari Cappelli.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • neo.zagreb 10.04.2018.

    vise samopromicija manekena tkz Hrvatske Repke nego promotor drzave lijepe nase!

  • zorana2 10.04.2018.

    Evo nešto E90 to o turizmu zahvaljujući kojem opstaje financijski država si ponudi jer taj prizor dijele ša12samo bitrebao biti organiziraniji više agencijama i prevoz turista bi trebao biti avionski i sa novim vlakovima jede se već pokazao problem sa parkiralištima bez obzira na cestu Dalmatinka i nemojte je prodavati jer mi dosta uvozimo a naročito ljeti dva mjeseca i može to izazvati bankrot i kompletnu državnu krizu

  • Onjkosvi 10.04.2018.

    A di je Ana Rucner 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare