To je to što me zanima!

Hrvatska MMA Unija o nasilniku s Platka: 'Disciplinska komisija će poduzeti sve potrebne mjere'

Kako navode iz Unije, u incidentu je sudjelovao jedan aktivni MMA borac koji je sada već bivši član kluba iz Rijeke. Njegov je trener ranije poručio da se radi o velikoj sramoti te da mu više nije mjesto među sportašima
Vidi originalni članak

Hrvatska MMA Unija oglasila se na Facebooku oko napada na Platku u kojem su ozlijeđeni pripadnici HGSS-a i jedna žena

- Upoznati smo s incidentnom u kojem je sudjelovao jedan aktivni MMA borac, sada već bivši član član kickboxing kluba Dynamite iz Rijeke. Ovim putem želimo jasno dati do znanja kako najoštrije osuđujemo svaki oblik nasilja izvan granica sporta te ne podržavamo i ne odobravamo bilo kakva nasilna ponašanja - naveli su. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U ime svih naših članova želimo iskazati zgražanje nad svakim činom nasilja, kao i našu predanost u promicanju sportskog duha, fair playa i pravilnih vrijednosti - napisali su. 

DIVLJAŠTVO NA PLATKU Liječnica otkrila kakve ozljede imaju pretučeni, policija tvrdi: 'Nema potrebe za pritvorom'

Iz MMA Unije dodali su da će, nakon što dobiju sve relevantne informacije od nadležnih institucija, disciplinska komisija poduzeti "sve potrebne mjere". 

Podsjetimo, Luka Tiriel Abramović, jedan od trojice napadača, trenirao je u klubu Dynamit u Rijeci, ali su ga iz kluba, zbog ovog napada, odmah izbacili i poručili kako njemu nije mjesto među profesionalnim sportašima.

SRAMOTNO ZATAŠKAVANJE U RIJECI Svjedoci napada: 'Vadili smo mu jezik da ga spasimo!' Zbog svega ide unutarnja kontrola?

- Već je sramota što su s automobilom došli na skijalište, a da ne govorimo dalje. Istukli su ljude koji spašavaju tuđe živote, a nasrnuli su i na ženu. Nemam riječi zbog napada. Luka više nije član našega kluba. Treba biti primjereno kažnjen. Velika sramota - rekao nam je Mladen Kujundžić, hrvatski kickboksač i trener u čijem je klubu trenirao i navedeni divljak s Platka. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • DjuroMutabdzic 02.02.2023.

    Dali su kaznjeni zbog ulaska u zabranu treba pitat policiju tamo postoji vidljiv znak?

  • TAKE IT BACK 02.02.2023.

    Trula bivša država je imala zakon po kojem su ovakvi likovi bili registrirani, slično kao i oružje. Zapad bi im oduzeo sve sponzorske ugovore, bili bi izbačeni iz sportskih saveza a sudstvo bi to promptno procesuiralo. Kako i tko god, zatvor bi im bio osiguran. No, mi imamo privbatnu državu PRAVOMOĆNO OSUĐENE ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE i od ev. osude nema ništa. Moglo bi se čak dogoditi da policajci koji su ih priveli dobiju otkaze jer su dirnuli u PRAVOMOĆNO OSUĐENU.

  • T'jt-šmznm 02.02.2023.

    Tako je mene jedan marokanac tražio po gradu sa ekipom, nakon što sam ga na kickbox speringu par puta poslao na pod. Sljedeći trening je imao čast dobiti privatnu lekciju od trenera osobno, u ringu. To mu je bio zadnji trening. Pozivam one koji znaju dotične da postupe isto. Odvedite ga do njegovog trenera. Ako je profesionalan vjerujem da će mu dat poučnu i kvalitetnu lekciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare