News

Komentari 51

Hrvatska MMA Unija o nasilniku s Platka: 'Disciplinska komisija će poduzeti sve potrebne mjere'

Hrvatska MMA Unija o nasilniku s Platka: 'Disciplinska komisija će poduzeti sve potrebne mjere'

Kako navode iz Unije, u incidentu je sudjelovao jedan aktivni MMA borac koji je sada već bivši član kluba iz Rijeke. Njegov je trener ranije poručio da se radi o velikoj sramoti te da mu više nije mjesto među sportašima

Hrvatska MMA Unija oglasila se na Facebooku oko napada na Platku u kojem su ozlijeđeni pripadnici HGSS-a i jedna žena

- Upoznati smo s incidentnom u kojem je sudjelovao jedan aktivni MMA borac, sada već bivši član član kickboxing kluba Dynamite iz Rijeke. Ovim putem želimo jasno dati do znanja kako najoštrije osuđujemo svaki oblik nasilja izvan granica sporta te ne podržavamo i ne odobravamo bilo kakva nasilna ponašanja - naveli su. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- U ime svih naših članova želimo iskazati zgražanje nad svakim činom nasilja, kao i našu predanost u promicanju sportskog duha, fair playa i pravilnih vrijednosti - napisali su. 

Iz MMA Unije dodali su da će, nakon što dobiju sve relevantne informacije od nadležnih institucija, disciplinska komisija poduzeti "sve potrebne mjere". 

Podsjetimo, Luka Tiriel Abramović, jedan od trojice napadača, trenirao je u klubu Dynamit u Rijeci, ali su ga iz kluba, zbog ovog napada, odmah izbacili i poručili kako njemu nije mjesto među profesionalnim sportašima.

- Već je sramota što su s automobilom došli na skijalište, a da ne govorimo dalje. Istukli su ljude koji spašavaju tuđe živote, a nasrnuli su i na ženu. Nemam riječi zbog napada. Luka više nije član našega kluba. Treba biti primjereno kažnjen. Velika sramota - rekao nam je Mladen Kujundžić, hrvatski kickboksač i trener u čijem je klubu trenirao i navedeni divljak s Platka. 

Najčitaniji članci