To je to što me zanima!

HSLS: Tomaševiću, hitno otvori Velesajam za cjelodnevno cijepljenje, gužve su velike

Ističu da s rastom novozaraženih i umrlih raste i interes građana za cijepljenjem, zbog čega su sve veće gužve na Zagrebačkom velesajmu
Vidi originalni članak

Zagrebački HSLS u četvrtak je, zbog značajnog rasta broja zaraženih covidom u državi, uputio apel gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću da hitno otvori Zagrebački velesajam za cjelodnevno cijepljenje, kako bi se što prije smanjile gužve i ubrzao proces procjepljivanja.

JASNA KARAČIĆ: 'Odgađaju se pregledi, pacijenti strahuju. Zakazali smo s krizom, napravili smo grešku kao i lani'

U HSLS-u napominju da je u Hrvatskoj danas srušen rekord epidemije s 6310 novih osoba zaraženih virusom covid-19 u posljednja 24 sata, da dnevne brojke novozaraženih i umrlih nastavljaju rasti.

UŽIVO: SVE O KORONAVIRUSU WHO tvrdi: Situacija u Europi je upozorenje za ostatak svijeta

Ističu da s rastom novozaraženih i umrlih raste i interes građana za cijepljenjem, zbog čega su sve veće gužve na Zagrebačkom velesajmu.

'ZAGREPČANI HRLE NA CIJEPLJENJE' Capak: Vijest o teškim slikama bolesti kod trudnica potaknule su mlade na cijepljenje

- S obzirom na današnji skok broja zaraženih covidom-19 u RH, ovim putem upućujemo apel gradonačelniku Tomaševiću da pod hitno otvori Zagrebački velesajam za cjelodnevno cijepljenje kako bi se što prije smanjile gužve i ubrzao proces procjepljivanja stanovništva - poručuju iz zagrebačkog HSLS-a.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • banmla 06.11.2021.

    Velesajam je bio otvoren cijeli dan i nikog nije bilo sada kad je zagustilo javljaju se gubitničke stranke i zahtijevaju svašta

  • Au🤦🏻♂Logike 04.11.2021.

    Da su pisali svaki dan 10.000 zarazenih već bi pretekli Izrael.

  • momomomomo 04.11.2021.

    Možda su ovakve silne gužve svaki dan i razlog širenja virusa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare