News

Komentari 5

HSLS: Tomaševiću, hitno otvori Velesajam za cjelodnevno cijepljenje, gužve su velike

HSLS: Tomaševiću, hitno otvori Velesajam za cjelodnevno cijepljenje, gužve su velike

Ističu da s rastom novozaraženih i umrlih raste i interes građana za cijepljenjem, zbog čega su sve veće gužve na Zagrebačkom velesajmu

Zagrebački HSLS u četvrtak je, zbog značajnog rasta broja zaraženih covidom u državi, uputio apel gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću da hitno otvori Zagrebački velesajam za cjelodnevno cijepljenje, kako bi se što prije smanjile gužve i ubrzao proces procjepljivanja.

U HSLS-u napominju da je u Hrvatskoj danas srušen rekord epidemije s 6310 novih osoba zaraženih virusom covid-19 u posljednja 24 sata, da dnevne brojke novozaraženih i umrlih nastavljaju rasti.

Ističu da s rastom novozaraženih i umrlih raste i interes građana za cijepljenjem, zbog čega su sve veće gužve na Zagrebačkom velesajmu.

- S obzirom na današnji skok broja zaraženih covidom-19 u RH, ovim putem upućujemo apel gradonačelniku Tomaševiću da pod hitno otvori Zagrebački velesajam za cjelodnevno cijepljenje kako bi se što prije smanjile gužve i ubrzao proces procjepljivanja stanovništva - poručuju iz zagrebačkog HSLS-a.

Najčitaniji članci