To je to što me zanima!

HSP-ovca razljutili ključevi zagrebačkog mjesnog odbora: Na privjesku je slika Tita!

Na Facebook stranici je poslao poruku ''ekipi koja je sada na vlasti'' rekavši da povijest ostave povjesničarima te da se bave našom sadašnjosti i budućnosti
Vidi originalni članak

Članovi Hrvatske stranke prava iz Zagreba ljutiti su jer mjesni odbor u Gornjem Vrapču na ključevima od svojih prostorija ima privjesak s Titom.

'BIO JE NAORUŽAN' Plenković o sastanku oko pada drona: Očito da Milanoviću sjednica VNS-a nije toliko bitna

O tome su se oglasili i na svojoj Facebook stranici.

- Kada sam zamolio ključeve od prostorija mjesnog odbora u Gornjem Vrapču od gospodina Vučenika (365MB), koji je usput rečeno sada na vlasti s Vlatkom Makarun (nezavisna lista) i Karlom Mandarićem (HDZ, inače bratić od Vučenika), on me neugodno iznenadio kada sam na privjesku od tih ključeva vidio sliku Tita!

OKRŠAJ NA N1 TELEVIZIJI Puljak: HDZ godinama uništava grad, Mihanović nema podršku; Vice: Ivica, hitno se uozbilji...

- Moja poruka ekipi sada na vlasti: Ostavite povijest povjesničarima i bavite se našom sadašnjosti i budućnosti! Bog i Hrvati! VINKO LALEK- stoji u objavi HSP-a.

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 05.04.2022.

    Čime se oni bave i sto je najsramotnije još i dobivaju novac za to. Dno dna.

  • ZEKO_10 05.04.2022.

    Pa on je i sagradil mjesni odbor i sve ostalo kaj je bilo dobro. Koliko se bolnica sagradilo od neovisnosti znam samo za 1 - Bračak. Koliko se danas čeka na pregled koliko se onda čekalo?? Kolko je ljudi onda radilo koliko danas? S koliko se godina išlo u penziju a s kolko danas??Samo budala može reći da je sada bolje tj. je bolje lopovima i kriminalcima jer su zaštićeni kao nekada pošteni ljudi.

  • samo solo 05.04.2022.

    A da stave onaj "starohrvatski" pozdrav ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare