To je to što me zanima!

HSS ostao bez jedinog župana: Stjepan Kožić napustio stranku

Kožić je za subotu najavio osnivačku skupštinu svoje nezavisne liste 'Stjepan Kožić - nezavisna lista'. Veliki je to udarac za HSS gdje je Kožić nakon Beljaka bio drugo najjače lice te stranke
Vidi originalni članak

Prvi čovjek Zagrebačke županije, Stjepan Kožić istupio je iz HSS-a u kojem je još ranije podnio ostavku na mjesto potpredsjednika stranke. To znači da je HSS izgubio svog jedinog župana.

IZAŠAO IZ PREDSJEDNIŠTVA Kožić podnio ostavku u HSS-u: Sve je podređeno Kreši Beljaku

Veliki je to udarac za stranku koju su u unutarstranačkim bitkama posljednjih godinu dana napustili mnogi dugogodišnji i ugledni članovi ili su pak bili izbačeni. Kožić kao župan vodi Zagrebačku županiju punih 17 godina i zasigurno je, nakon šefa HSS-a Kreše Beljaka, drugo najjače lice te stranke.

Kožić je za subotu najavio osnivačku skupštinu svoje nezavisne liste 'Stjepan Kožić - nezavisna lista'. Osnivačka skupština započet će uvodnom riječi Predsjednika Inicijativnog odbora za osnivanje stranke, mr.sc. Stjepana Kožića, a nastavit će se izborom Radnog predsjedništva i radnih tijela Skupštine. 

Tijekom skupštine planirano je donošenje Statuta i Programa stranke te izbor tijela stranke (predsjednik, potpredsjednici, tajnik, Nadzorni odbor, Časni sud). U konačnici se očekuje i obraćanje novoizabranog predsjednika stranke.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • PRAVILO BROJ 8 18.06.2018.

    bvolje da je napustio hr

  • elizabetahorvat 16.06.2018.

    Stjepan Kožić jedini je pošteni političar koji stvara, a ne razara. Ovo je najbolji potez koji je mogao napraviti.

  • mirag 15.06.2018.

    U potpunosti podržavam Kožićev potez, da je bar više političara kakav je on.

Komentiraj...
Vidi sve komentare