To je to što me zanima!

Hvalili se ubojstvom na Fejsu, a onda su pokušali sve prikriti

Par je optužen za ubojstvo tinejdžera nakon što su se time pohvalili na Facebooku. Već prije su pokazali da znaju baratati oružjem, a reperica je s riječi iz svojih pjesama prešla na djela
Vidi originalni članak

Samoprozvani 'Bonnie i Clyde' uhićeni su u Dallasu zbog sumnje da su upucali tinejdžera nakon što su se o svom činu hvalili na društvenim mrežama. Par već otprije objavljuje fotografije s oružjem, a sad su pokazali da to nije bilo samo puko poziranje.

Hakeem Leprince Griffin-White (17) i djevojka mu Ashley Ann Coleman (27) navodno su priznali ubojstvo u trenutku samog zločina snimajući ga uživo na Facebooku. Video su uklonili, a uslijedile su demantirajuće objave. 

No, sve je bilo uzalud. Čini se kako postoji i više svjedoka zločina što ne čudi s obzirom na to da je ubojstvo počinjeno usred bijela dana.

Po riječima svjedoka, Griffin-White je oko 14.40 sati na ulici prišao i upucao dvije godine starijeg mladića. S djevojkom je pobjegao u crvenom Chrysleru, prenosi The Sun. Njega se tereti za ubojstvo, a repericu za pomaganje u zločinu te par koji sebe naziva imenima likova poznate kriminalističke drame u zatvoru čeka suđenje.

Mamme Cash je umjetničko ime 27-godišnje pjevačice, a ovo joj nije prvo javno hvalisanje s oružjem u rukama. Osim što o oružju često pjeva i koristi ga kao rekvizite u spotovima, na svom Instagram profilu otprije objavljuje fotografije na kojima pozira sa 10 godina mlađim dečkom - i s oružjem.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • KOKKYCH 13.03.2017.

    A ono, kao slučajno su crnci...

  • sol 13.03.2017.

    Eto i biti ce frka, kad policija upuca latina?

  • bvalen16 12.03.2017.

    Hahahaha carapice i slapice su super kombinacija, to dvoje treba istog trena bez sudjenja u ludaru uz obaveznu lobotomiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare