Obavijesti

News

Komentari 17

Hvalili se ubojstvom na Fejsu, a onda su pokušali sve prikriti

Hvalili se ubojstvom na Fejsu, a onda su pokušali sve prikriti

Par je optužen za ubojstvo tinejdžera nakon što su se time pohvalili na Facebooku. Već prije su pokazali da znaju baratati oružjem, a reperica je s riječi iz svojih pjesama prešla na djela

VIDEO

Samoprozvani 'Bonnie i Clyde' uhićeni su u Dallasu zbog sumnje da su upucali tinejdžera nakon što su se o svom činu hvalili na društvenim mrežama. Par već otprije objavljuje fotografije s oružjem, a sad su pokazali da to nije bilo samo puko poziranje.

Hakeem Leprince Griffin-White (17) i djevojka mu Ashley Ann Coleman (27) navodno su priznali ubojstvo u trenutku samog zločina snimajući ga uživo na Facebooku. Video su uklonili, a uslijedile su demantirajuće objave. 

No, sve je bilo uzalud. Čini se kako postoji i više svjedoka zločina što ne čudi s obzirom na to da je ubojstvo počinjeno usred bijela dana.

Po riječima svjedoka, Griffin-White je oko 14.40 sati na ulici prišao i upucao dvije godine starijeg mladića. S djevojkom je pobjegao u crvenom Chrysleru, prenosi The Sun. Njega se tereti za ubojstvo, a repericu za pomaganje u zločinu te par koji sebe naziva imenima likova poznate kriminalističke drame u zatvoru čeka suđenje.

Mamme Cash je umjetničko ime 27-godišnje pjevačice, a ovo joj nije prvo javno hvalisanje s oružjem u rukama. Osim što o oružju često pjeva i koristi ga kao rekvizite u spotovima, na svom Instagram profilu otprije objavljuje fotografije na kojima pozira sa 10 godina mlađim dečkom - i s oružjem.

 

KASH N KEEM💓 IM HIS BONNIE HE MY CLYDE😎😍

A post shared by Mamme Kash (@mamme_kash) on

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca