To je to što me zanima!

I Tomašić čudi što se Mamića istražuje 5 mjeseci prije izbora

Šefica konzervativaca komentirala je u Zadru istragu protiv braće Mamić, a rekla je i kako nije isključeno da na izborima bude dio "domoljubne koalicije" s HDZ-om
Vidi originalni članak

Hrvatska europarlamentarka, predsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić u subotu je kasnila na konferenciju za novinare u Zadru zbog trajekta. Ispričavajući se novinarima na kašnjenju, Tomašić je rekla da su na trajektu s Korčule prema Splitu imali problema sa zatvaranjem rampe. 

– Čekali smo 45 minuta da se to riješi, a kad smo došli u Split opet je bilo manjih poteškoća oko rampe, ali evo stigla sam s malim zakašnjenjem - rekla je predsjednica hrvatskih konzervativaca.  Najavila je kako će na parlamentarne izbore njezina stranka izići u koaliciji pet stranaka, ali nije isključila ni da budu dio velike HDZ-ove „domoljubne koalicije“. 

– O tome sam razgovarala s predsjednikom HDZ-a Karamarkom i otvoreno sam mu rekla da ako ljevica bude imala veliku koaliciju s Josipovićem i Holy, onda i desnica mora ići zajedno. Ako ne bi, zašto ta domoljubna koalicija ne bi imala jedan korektor, a trebat će - kazala je Tomašić. 

Komentirajući slučaj istrage koja se provodi nad braćom Mamić, rekla je kako ne vjeruje u hrvatsko pravosuđe, te kako je razmišljala zatražiti monitoring Europske komisije nad našim pravosuđem. 

– Ja ne znam što je s Mamićem, jer mu ne vodim knjige, ali meni je isto malo čudno  da se to radi pet mjeseci pred izbore, a kažu Mamić je to godinama radio. U svakom slučaju neka institucije rade svoj posao, ali pošteno i bez politike - poručila je iz Zadra predsjednica HKS-a.  

Idi na 24sata

Komentari 184

  • Slavonka52 06.07.2015.

    Ruzo sve si rekla kada si HDZ nazvala domoljubnom i da ces sa njima u "domoljubnu koaliciju".

  • bajica1009 05.07.2015.

    Nije njena domena pa nakon kursa za polcajku u provinciji trebala je znati nekoliko članaka zakona i tako godinama, čuđenje je samo pokazatelj njen i svih onih koji pljuju po državnim institucijama dokaz o neznanju i zatupljenosti.

  • VilimKinkela 05.07.2015.

    Nije jasno na koje godine misli gđa.Tomašić dali na one SDPove ili HDZove vlasti.Uostalom dama je bila policajka te ona mora znati da se prekršaji sankcioniraju tada kada se za isto steknu uvjeti.Dal su se ili nisu ovoga puta stekli uvjeti to valjda policija zna iako ne mislim na temeljnu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare