To je to što me zanima!

Ide, ide... Ma, ne ide! Jarbolom zapeo za most na Pašmanu

Zapnu jarbolom za most i onda se hvataju za glavu. Trebaju poštovati pravila, visina mosta nije istaknuta uzalud. Srećom, nisam nikada svjedočio nekoj jačoj nesreći osim materijalne štete, kaže naš čitatelj
Vidi originalni članak

U srijedu oko 16.00 sati, manji katamaran jarbolom je zapeo za most Ždrelac koji povezuje otoke Pašman i Ugljan.

POGLEDAJTE VIDEO Zapeo jarbolom za most

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ljetujem na otoku već godinama i ne znam ni sam koliko sam puta svjedočio ovakvom scenariju - rekao nam je čitatelj koji je snimio video.

Iako je most visok 16,5 metara i to je na nekoliko mjesta istaknuto, čitatelj nam kaže da neiskustvo mnogih turista koji iznajme katamaran ili jedrilicu na otoku, 'kumuje' situacijama poput ove. 

KOD UGLJANA Nasukao se brod kod Ždrelca

- Zapnu jarbolom za most i onda se hvataju za glavu. Trebaju poštovati pravila, visina mosta nije istaknuta uzalud. Srećom, nisam nikada svjedočio nekoj jačoj nesreći osim materijalne štete - kaže.

Kako je vidljivo i na kraju snimke, katamaran se okrenuo i pošao natrag putem odakle je došao, a na drugu stranu prešao tako da je zaplovio oko otoka.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Joško grbeša @gmail.com 06.08.2020.

    Iznajmljivač samo napomene za most prije najma... Za svaki slučaj???

  • verna 06.08.2020.

    Pa barem je problem više nego očit,zaista ,što je ovim ljudima..mozak ne radi zbog korone..

  • utiha 05.08.2020.

    Naš Jadran je prepun oblokanih nautičara, koji su položili ispit za voditelja brodica jedan dan prije nego što su se ukrcali na brod. Pri ukrcaju na brod se nose palete cuge, jer nije baš zgodno po vručini ostati žedan, a posljedice su očite, zapnu za most, nasukaju se, naprave štetu drugim brodovima jer i neznaju zašto služe bokobrani i td. Važno je kasnije pričati kako su ljetos plovili, jer ipak je to statusni simbol, a to da neznaju baciti cimu da se privežu na obalu je stvar, o kojoj se šuti naravno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare