To je to što me zanima!

Skrivio tešku nesreću: DORH traži istražni zatvor za vozača

Osumnjičenog Ozrena M. (35) su ranije u ponedjeljak ispitali u zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu, nakon čega se očekuje sudska odluka o istražnom zatvoru.
Vidi originalni članak

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda u ponedjeljak će odlučiti o istražnom zatvoru za vozača BMW-a, Ozrena M. (35), koji je u četvrtak pod utjecajem droga i lijekova izazvao prometnu nesreću kod naplatne postaje Sveta Helena u kojoj je troje ljudi teško ozlijeđeno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz Državnog odvjetništva navode da je brzina na mjestu gdje je skrivio sudar bila ograničena na 50 km/h te da je vozio brže, a u takvom stanju bio je nesposoban za sigurnu vožnju. Navode da nije smanjio brzinu kretanja i zaustavio auto ispred naplatnih postaja. Prevelikom i nedopuštenom brzinom, ne poduzevši niti jednu radnju kako bi zaustavio svoje vozilo i izbjegao nalet na vozila koja su se usporeno kretala pred naplatnom postajom naletio je na vozilo ispred sebe, navode iz DORH-a.

Osumnjičenog su ranije u ponedjeljak ispitali u zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu, nakon čega se očekuje sudska odluka o istražnom zatvoru.

Iz Državnog odvjetništva su objavili kako su donijeli rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu iz članka 227. stavak 1. i 3. Kaznenog zakona. 

Sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu podnijeli su prijedlog za određivanjem istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (članak 123. stavak 1. točka 3. Zakona o kaznenom postupku).

HOROR NA NAPLATNIM KUĆICAMA Majka privedenog vozača: Mi smo u jako teškoj situaciji...

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičenik upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem droga i lijekova i krećući se brzinom većom od dopuštene koja je na tom dijelu prometnim znakom ograničena na 50 km/h, na način da nije smanjivao brzinu kretanja i zaustavio vozilo ispred naplatne postaje auto ceste, izazvao prometnu nesreću u kojoj su tri osobe, od kojih je jedno dijete, zadobile osobito teške tjelesne ozljede - priopćila je policija u nedjelju nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja nad 35-godišnjakom. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On je prometnu nesreću izazvao u četvrtak u 12.43 sati na kolniku auto ceste A4 na naplatnoj postaji Sveta Helena.

NESREĆA U SVETOJ HELENI Vozač BMW-a je na ispitivanju: Odlučit će o istražnom zatvoru

Policija je dodala kako je protiv osumnjičenog nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Prema pisanju medija na udaru nekontrolirane vožnje Čakovčanina Ozrena M. našao se Daniel Dobrenov (38), bivši teniski trener Petre Martić te njegova supruga Ana i sedmogodišnji sin. Svo troje je u teškom stanju hospitalizirano u zagrebačkim bolnicama.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mario174 15.07.2019.

    Kako je obučen, faca s placa.. Kakvi tatin sin? 😂

  • badr hari 15.07.2019.

    30godina mu dajte

  • fantomikus 15.07.2019.

    Ako ide u zatvor neka si sam plača smještaj u zatvoru i hranu.još se u zatvoru žale da nema klime da im je vruće.svi koji idu u zatvor neka rasprodaju svu imovinu pokretnu i nepokretnu da bi platili smještaj i hranu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare