Obavijesti

News

Komentari 93

Vozač BMW-a je na ispitivanju: Odlučit će o istražnom zatvoru

Vozač BMW-a je na ispitivanju: Odlučit će o istražnom zatvoru
8

On se u četvrtak svojim BMW-om zabio u Škodu u kojoj je bila tročlana obitelj i teško ih ozlijedio. Općinsko državno odvjetništvo odlučit će hoće li za njega odrediti istražni zatvor

VIDEO

Četiri dana nakon stravične nesreće na naplatnim kućicama Sv. Helena, priveden je vozač BMW-a Ozren M. (35) u prostorije Općinskog državnog odvjetništva. Zbunjen i pokunjen s lisicama na rukama izašao je iz policijskog kombija i u pratnji policajca ušao u Odvjetništvo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:16

On se u četvrtak svojim BMW-om zabio u Škodu u kojoj je bila tročlana obitelj i teško ih ozlijedio. Nedjelju je proveo na kriminalističkoj obradi u PU zagrebačkoj. Općinsko državno odvjetništvo odlučit će hoće li za njega odrediti istražni zatvor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Majka privedenog vozača: Mi smo u jako teškoj situaciji...
Majka privedenog vozača: Mi smo u jako teškoj situaciji...

Svi se članovi tročlane obitelji stradale u teškoj prometnoj nesreći na naplatnim kućicama Sv. Helena oporavljaju, doznajemo u KBC-u Zagreb, gdje se nalaze otac Daniel Dobrenov (38) i sin (6), te u KB-u Dubrava, gdje leži majka (38).

Obitelj se oporavlja: 'Otac se probudio. Pita za ženu i sina'
Obitelj se oporavlja: 'Otac se probudio. Pita za ženu  i sina'

- Otac je imao ozbiljne kontuzije glave i prsnoga koša, kao i ozljede unutarnjih organa, no stabilno je i stanje mu se poboljšava. Pitao je za suprugu i sina, dolazi lagano k sebi nakon ozbiljnog potresa mozga. Razumije što se dogodilo i da je bilo i drugih sudionika nesreće. Zabrinut je za svoju obitelj - rekla je u nedjelju dr. Tina Tomić Mahečić, anesteziologinja u KBC-u Rebro.

Vozač je bio pod utjecajem droga i lijekova

Policija je u nedjelju objavila kako su završili kriminalističko istraživanje:

Povodom prometne nesreće koja se dogodila u četvrtak 11. srpnja 2019. godine u 12.43 sati na kolniku auto ceste A 4 na naplatnoj postaji Sveta Helena, 14. srpnja 2019. godine policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičenik upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem droga i lijekova i krećući se brzinom većom od dopuštene koja je na tom dijelu prometnim znakom ograničena na 50 km/h, na način da nije smanjivao brzinu kretanja i zaustavio vozilo ispred naplatne postaje auto ceste, izazvao prometnu nesreću u kojoj su tri osobe, od kojih je jedno dijete, zadobile osobito teške tjelesne ozljede.

Protiv istoga je  nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je  počinio kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227. st.1. i st. 3. KZ RH, te je isti današnjeg dana u 20 sati predan pritvorskom nadzorniku.

Pokretanje videa...

01:12
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina