To je to što me zanima!

Igra skrivača završila tragično: Dječak (10) se ugušio u bačvi

Ostao bez zraka: Mališan se, kako bi pobijedio prijatelje u igri skrivača, sklupčao u plastičnu bačvu u prizemlju i zatvorio poklopac. Majka je pronašla njegovo nepomično tijelo. Pokušavala ga je oživjeti, nažalost bezuspješno
Vidi originalni članak

Ulicom se prolomio prodoran jauk. Nakon što je uzaludno tražila sina (10) koji je nestao nakon igre s vršnjacima u mjestu Nevesinje blizu Mostara, majka je njegovo nepomično tijelo pronašla u bačvi u prizemlju kuće.

Dječak se, kako bi našao što bolju poziciju i pobijedio prijatelje u igri skrivača, sklupčao u plastičnu bačvu i zatvorio poklopac. Prijatelji su se trudili, ali ga nikako nisu mogli pronaći. Provjerili su svaki kutak kuće.

- U konačnici im je igra dosadila pa su odustali i otišli kući - govori susjeda.

Dječak je tada već bio ošamućen, a ubrzo više nije imao zraka. Ugušio se.

- Prava panika je nastala kad je majka primijetila da joj nema djeteta. No njezina potraga bila je uzaludna - nastavlja susjeda.

Shrvana majka dala je sve od sebe i pokušala oživjeti dječaka, ali bilo je prekasno. Oko 18 sati u subotu pozvala je Hitnu pomoć koja ga je odvezla u bolnicu. Nažalost, mogli su samo proglasiti smrt.

- Nije mi jasno kako je sam uspio ući u bačvu i zatvoriti je. Ovo je velika tragedija i ne mogu prežaliti dječaka te obitelj koja se nikad neće oporaviti - rekao je mještanin. Policija je utvrdila da je riječ o nesretnom slučaju.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • mico66 18.07.2014.

    Ma nemogu vjerovati Sucut obitelji

  • GoranRoger 18.07.2014.

    Žalosno što na ovom portalu ne vrijedi sloboda govora - vi nas filate ovakvim katastrofalnim člancima i onda iako nisam nikoga uvrijedio, osim možda par ljudi koji bi pročitali komentar, vi me cenzurirali. Smijemo komentirat samo ako pišemo depresivne odgovore na depresivne teme i radosne odg na iste takve teme. Možda da ove administratore zaposle u vladi, super bi se snašli!

  • Tiranosaurus 17.07.2014.

    A zakaj ta bačva nije bila van dohvata djeci..kaje delala u prizemlju

Komentiraj...
Vidi sve komentare