Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Igra skrivača završila tragično: Dječak (10) se ugušio u bačvi

Ostao bez zraka: Mališan se, kako bi pobijedio prijatelje u igri skrivača, sklupčao u plastičnu bačvu u prizemlju i zatvorio poklopac. Majka je pronašla njegovo nepomično tijelo. Pokušavala ga je oživjeti, nažalost bezuspješno

24SATA
Foto: 24SATA
39 komentara

Ulicom se prolomio prodoran jauk. Nakon što je uzaludno tražila sina (10) koji je nestao nakon igre s vršnjacima u mjestu Nevesinje blizu Mostara, majka je njegovo nepomično tijelo pronašla u bačvi u prizemlju kuće.

Dječak se, kako bi našao što bolju poziciju i pobijedio prijatelje u igri skrivača, sklupčao u plastičnu bačvu i zatvorio poklopac. Prijatelji su se trudili, ali ga nikako nisu mogli pronaći. Provjerili su svaki kutak kuće.

- U konačnici im je igra dosadila pa su odustali i otišli kući - govori susjeda.

Dječak je tada već bio ošamućen, a ubrzo više nije imao zraka. Ugušio se.

- Prava panika je nastala kad je majka primijetila da joj nema djeteta. No njezina potraga bila je uzaludna - nastavlja susjeda.

Shrvana majka dala je sve od sebe i pokušala oživjeti dječaka, ali bilo je prekasno. Oko 18 sati u subotu pozvala je Hitnu pomoć koja ga je odvezla u bolnicu. Nažalost, mogli su samo proglasiti smrt.

- Nije mi jasno kako je sam uspio ući u bačvu i zatvoriti je. Ovo je velika tragedija i ne mogu prežaliti dječaka te obitelj koja se nikad neće oporaviti - rekao je mještanin. Policija je utvrdila da je riječ o nesretnom slučaju.

Možda vas zanima i ovo:
Message