To je to što me zanima!

Ilčić o SDSS-u: Nama Pupovac nije prihvatljiv za Vladu, ali...

Ladislav Ilčić smatra da je dobro da odu i Orešković i Petrov i Karamarko ako će to značiti opstanak ove Vlade. Nije ga iznenadio taj Karamarkov zahtjev...
Vidi originalni članak

Iako je Hrast prije samo dva dana poslao priopćenje u kojem kažu kako ne žele sudjelovati u preslagivanju sa SDSS-om, sada se ipak, čini se, lome. Čelnik stranke Ladislav Ilčić nije izričito odbacio suradnju s tom strankom. Rekao je kako Hrastu ne bi bio prihvatljiv Milorad Pupovac kao potpredsjednik vlade. Ipak, nije isključio suradnju ukoliko se Pupovac nađe na nekoj drugoj poziciji. 

- To trebamo vidjeti, što, tko i kako, gdje se kakva suradnja planira. Ja sada sigurno neću kalkulirati s hipotetičkim opcijama, tako da trebamo pričekati konkretan prijedlog HDZ-a da bi se mogli o njemu očitovati - rekao je Ilčić. U nastavku je ipak dodao da bi SDSS mogao biti opcija, ali da će to ovisiti o programu.
 
- Gledajte, pitanje je kako će se SDSS postaviti. Ako je SDSS spreman prihvatiti program naše koalicije. Mene zanima program. Ako program buduće koalicije bude prihvatljiv, mi ćemo ga prihvatiti - kazao je. Zaključio je kako se ipak još nada nastavku suradnje s Mostom. 

Smatra da je dobro da odu i Orešković i Petrov i Karamarko ako će to značiti opstanak ove Vlade. Nije ga iznenadio taj Karamarkov zahtjev.
 
- On je već pokazao svoj karakter kad je izašao iz one tripartitne vlade, tad je pokazao da je spreman neku svoju osobnu ambiciju staviti na stranu, tako da me taj potez veseli - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • jozabroz 09.06.2016.

    racunica je vec sad totalno jasna,,)))) pupi iako se nadao dobit nesto u vladi,ipak moze samo svom zoki potporu dati,,tj nek si uzajamno... daju...))))

  • efteling 09.06.2016.

    Sa jednom napomenom.Pupovac je za razliku od ogromne vecine ozbiljan p[oliticar.Umeren,ne istrcava i naravno brani ono sto je u hrvatskom zakonu.Ne trazi vise od toga.Bio bi bas pravo osvezenje u eliti Hrvatske.Jedini problem su ministri kao hasan,i kad bi pristao Pupovac bi izgubio licni rejting.u biti ekstremna desnica radi na zaglupljivanju Hrvata ,odvajanju od stvarnosti....Kako bi se tu Pupovac snasao?Mislim nikako....Ali mi se cini da bi vise ucinio za Hrvatsku od mnogih "domoljuba".

  • crni pes 09.06.2016.

    Evo - tip koji ne drka spreman je i popuš... ga, za samo malo vlasti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare