To je to što me zanima!

Ima sto kila, ali želi još toliko: Pojede 30 krafni svaki dan

Prije spavanja popije shake za debljanje koji joj dečko daje kroz lijevak. Tako i kada je sita nastavlja jesti. Tammy se trudi svaki dan pojesti 5000 kalorija
Vidi originalni članak

Dok većina djevojaka prije ljeta razmišlja o teretanama i dijetama, Tammy Jung (23) radi potpuno suprotnu stvar - nastoji svaki dan pojesti što više hrane kako bi bila što deblja. Ova nekad zdrava, 50 kilograma teška tinejdžerica koja je nosila uske traperice i igrala odbojku u jednom je trenutku odlučila da se želi što prije i što više udebljati. Zatvorila se u kuću i jela kante pržene piletine, cijele kutije krafni i komade sira.

Dnevno nastoji pojesti pet tisuća kalorija, a u hranjenju joj pomaže dečko Johan Uberman (28). Zahvaljujući velikoj količini hrane koju pojede deblja se po oko 20 kilograma u razdoblju od pola godine. Ima više od sto kilograma, ali tvrdi da je tek na pola puta do svoje željenje težine, piše Daily Mail.

Debljanje joj donosi i zaradu i već sad ima vojsku pratitelja na internetu koji od nje traže da jede i važe se pred kamerama. Neki joj čak šalju i što bi trebala govoriti dok jede. Na ovaj način može zaraditi do 1000 funti mjesečno, a nada se da će uskoro zarađivati i više. 

Tammy upozorenja da na ovaj način ugrožava zdravlje i život ne brinu. Umjesto toga ona slavi svaki novi kilogram. 

- Nikada nisam bila sretnija i ništa me neće spriječiti da ostvarim svoj san - rekla je i dodala da zna da je kontroverzna, ali da se to nikoga ne tiče.

- Jedenje me čini sretnom. Zarađujem puno novaca radeći nešto što volim, a želim zarađivati još više - zaključila je Tammy.

Tijekom dana zna pojesti do 30 krafni i hrpu palačinki. Osim toga, par dnevno potroši 70 funti na brzu hranu kako bi se Tammy najela. 

Dan počinje doručkom koji se sastoji od vafli, krem sira, slanine i kobasica. Popodne pojede nekoliko hamburgera iz McDonalds'a. Tijekom cijelog dana gricka sir. Za večeru uglavnom jede pizze ili meksičku hranu. 

Prije spavanja popije shake za debljanje napravljen od tučenog vrhnja i sladoleda. Mješavinom je dečko hrani kroz lijevak zahvaljujući kojem nastavlja piti čak i kada je sita. 

Dok je kao tinejdžerica težila 50 kilograma Tammy je mislila da je debela i imala je nisko samopoštovanje. Kada se prestala baviti sportom počela se debljati. Na početku je to poricala, ali jedan dan pogledala se u ogledalo i shvatila da je debela. Osjećala se sjajno. Objasnila je da je njezino tijelo izgledalo seksi, a što je bila deblja osjećala se ženstvenije. 

Njezinog dečka s kojim je u vezi osam mjeseci ne brine pažnja koju joj posvećuju drugi muškarci. Kaže da ju voli unatoč svemu.  


Idi na 24sata

Komentari 395

  • zay 21.05.2013.

    Kaj s glavom?????????

  • silvia 26 14.05.2013.

    omg dam ti ja svojih 50kg...koja seljaca i onda ce decko pokupit pare a ti ces pod zemlju...boze prosvijetli je

  • AnaGrgurović 13.05.2013.

    užas drugo je imati koju kg viška ali ovo je pretjerano i još plačati ovakve da žderu a koliko djece umire s tim doručkom mogla bi cijelo selo u Africi najesti fuuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare