Obavijesti

News

Komentari 395

Ima sto kila, ali želi još toliko: Pojede 30 krafni svaki dan

Ima sto kila, ali želi još toliko: Pojede 30 krafni svaki dan
3

Prije spavanja popije shake za debljanje koji joj dečko daje kroz lijevak. Tako i kada je sita nastavlja jesti. Tammy se trudi svaki dan pojesti 5000 kalorija

VIDEO

Dok većina djevojaka prije ljeta razmišlja o teretanama i dijetama, Tammy Jung (23) radi potpuno suprotnu stvar - nastoji svaki dan pojesti što više hrane kako bi bila što deblja. Ova nekad zdrava, 50 kilograma teška tinejdžerica koja je nosila uske traperice i igrala odbojku u jednom je trenutku odlučila da se želi što prije i što više udebljati. Zatvorila se u kuću i jela kante pržene piletine, cijele kutije krafni i komade sira.

Dnevno nastoji pojesti pet tisuća kalorija, a u hranjenju joj pomaže dečko Johan Uberman (28). Zahvaljujući velikoj količini hrane koju pojede deblja se po oko 20 kilograma u razdoblju od pola godine. Ima više od sto kilograma, ali tvrdi da je tek na pola puta do svoje željenje težine, piše Daily Mail.

Debljanje joj donosi i zaradu i već sad ima vojsku pratitelja na internetu koji od nje traže da jede i važe se pred kamerama. Neki joj čak šalju i što bi trebala govoriti dok jede. Na ovaj način može zaraditi do 1000 funti mjesečno, a nada se da će uskoro zarađivati i više. 

Tammy upozorenja da na ovaj način ugrožava zdravlje i život ne brinu. Umjesto toga ona slavi svaki novi kilogram. 

- Nikada nisam bila sretnija i ništa me neće spriječiti da ostvarim svoj san - rekla je i dodala da zna da je kontroverzna, ali da se to nikoga ne tiče.

- Jedenje me čini sretnom. Zarađujem puno novaca radeći nešto što volim, a želim zarađivati još više - zaključila je Tammy.

Tijekom dana zna pojesti do 30 krafni i hrpu palačinki. Osim toga, par dnevno potroši 70 funti na brzu hranu kako bi se Tammy najela. 

Dan počinje doručkom koji se sastoji od vafli, krem sira, slanine i kobasica. Popodne pojede nekoliko hamburgera iz McDonalds'a. Tijekom cijelog dana gricka sir. Za večeru uglavnom jede pizze ili meksičku hranu. 

Prije spavanja popije shake za debljanje napravljen od tučenog vrhnja i sladoleda. Mješavinom je dečko hrani kroz lijevak zahvaljujući kojem nastavlja piti čak i kada je sita. 

Dok je kao tinejdžerica težila 50 kilograma Tammy je mislila da je debela i imala je nisko samopoštovanje. Kada se prestala baviti sportom počela se debljati. Na početku je to poricala, ali jedan dan pogledala se u ogledalo i shvatila da je debela. Osjećala se sjajno. Objasnila je da je njezino tijelo izgledalo seksi, a što je bila deblja osjećala se ženstvenije. 

Njezinog dečka s kojim je u vezi osam mjeseci ne brine pažnja koju joj posvećuju drugi muškarci. Kaže da ju voli unatoč svemu.  


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 395
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe