To je to što me zanima!

Imotski: Dva srednjoškolca potukla se sa profesorom

Zoran T. (29) je učeniku podapeo nogu i sapleo ga. Nakon što se digao, učenik je udario učitelja šakom u trbuh, a potom su se umiješali i drugi
Vidi originalni članak

Profesor Obrtničke škole u Imotskom Zoran T. (29) potukao se početkom tjedna za vrijeme velikog školskog odmora s dvojicom učenika. Sukob je počeo kad je jedan od mladića iz grupice koja je stajala pred školom počeo oponašati njegov hod. Iziritiran postupkom, Zoran T. je učeniku podapeo nogu i sapleo ga. Nakon što se digao, učenik je udario profesora šakom u trbuh, a potom su se umiješali i drugi te nasrnuli na nastavnika. U naguravanju lakše je ozljeđen profesor koji je pomoć potražio u KBC Split, te 17-godišnjak i 16-godišnjak. Nakon što su dali o iskaze policiji svi trojica su dobili prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira. Učenici su na policijska pitanja odgovarali u prisustvu roditelja. Budući da se radi o maloljetnicima policija nije željela davati informacije o ovome, osim da su podatke proslijedili Državnom odvjetništvu za mladež.
Svoj trojici utvrđene lakše tjelesne ozljede. Ni roditelji maloljetnika ni Topić nisu željeli komentirati incident.
- Radi se o teškom fizičkom sukobu. Obavijestio sam policiju i sve nadležne po vertikali do Ministarstva. Nisam donio odluku o suspenziji učenika. Povjerenstvo koje čine psiholog, razrednik i tajnik predložit će disciplinsku mjeru i za sada ne znam uključuje li to i isključenje iz škole. Ja kao ravnatelj ću, u zakonskom roku od 15 dana, morati donijeti konačnu odluku. Nastavnik također podliježe disciplinskim mjerama jer se ovakvo nešto nije smjelo dogoditi. On je sada na bolovanju do daljnjega - rekao je ravnatelj škole Momir Karin ne želeći objašnjavati detalje incidenta iako je, kako kaže, dobio izjave obiju strana. Sva trojica sudionika tučnjave zaradila su prekršajne prijave.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ballastra 06.06.2008.

    netko je zaslužan što je dobio batine..samo je pitanje tko?

  • mala___plava 05.06.2008.

    Ima svakakvih profesora...znam iz iskustva... a iz moje škole ima profesora koji se ponašaju kao da nemaju srce, užas! . A mislim da ovaj ipak nije smio potepst nogu jer mora sebe kontrlolirat jer je na poslu, a ako ne zna sebe kontrolirat kako će onda učenike učiti tomu!?

  • elvys 05.06.2008.

    kubrick, ma kakav ti je to komentar molim te!!!!!!!!!!!??????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare