To je to što me zanima!

Infektolog Ivić: Ne ponašajte se razulareno i ne dernečite!

Korona nije iskorijenjena i ona samo čeka priliku da se proširi dok se populacija ne procijepi u dovoljno velikom postotku, kaže Ivić
Vidi originalni članak

Splitsko-dalmatinska županija prvi put u dugo vremena nema novooboljelih. Infektolog Ivo Ivić te rezultate pripisuje provođenju mjera.

Ipak, Ivić upozorava da je virus i dalje među nama i da valja biti na oprezu.

NA SNAZI DO SREDINE LIPNJA Od ponoći popustile mjere: Na svadbama do 120 ljudi, kafići će raditi do 23, a restorani i unutra

- Ne ponašajte se razulareno, ne dernečite, što bi rekli ovdje u Dalmaciji. Onda u tom slučaju možemo očekivati da će brojevi biti podnošljivi, neće bit preveliki. Korona nije iskorijenjena i ona samo čeka priliku da se proširi dok se populacija ne procijepi u dovoljno velikom postotku da to služi kao zaštita - rekao je Ivić za HRT.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 01.06.2021.

    Eto...imamo još jednog stručnjaka i to iz Dalmacije koja je mjesecima bila na tkz. vrhu zaraženih jer eto Dalmatinci niti su tada pa ni sada prepoznali tu svjetsku ugrozu. Zato cijepite se ljudi jer vam je to garancija da ćete se cijepiti onako svakih 6 mjeseci.....a treba potrošiti i eksperimentalno cjepivo koje nije cjepivo.....Trenutno smo po EU podacima jako čudna nacija koja ne prepoznaje dobrovit istog...samo nas je 11.66 %  cjepljeno sa dvije doze i 19.34 % sa jednom dozom. Ali pa začuđujuće ipak svakim danom postajemo sigurna zemlja  i za one cijepljen i za one ne cijepljene.

  • M.Sil 01.06.2021.

    Ja sam davno nudio 100 eur.ali nikako da ju dobijem, sad mi nude cijepivo naravno da sam odbio haha

  • Marcus Antonius 01.06.2021.

    Nema ništa loše u dernečenju, to je legitimna ljudska aktivnost. Ali ima loše u pojedincima koji napadaju druge zbog takvih aktivnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare