To je to što me zanima!

Irac (35) preminuo na klupi u parku dok je išao do liječnika

Turistu iz Irske (35) u subotu ujutro je pozlilo pa je sa suprugom pješice krenuo prema ambulanti na Visu. No, kako doznajemo, na putu mu se stanje pogoršalo pa su sjeli na klupicu u parku...
Vidi originalni članak

Deset minuta sam bio uz pacijenta, no mogao sam samo konstatirati smrt. Napravio sam sve što je bilo u mojoj moći, no više se nije moglo pomoći, prepričao je za Slobodnu Dalmaciju dežurni liječnik na Visu Nebojša Đorđević.

UŽAS U BOLIVIJI Samo se srušio: Na terenu je sudac umro od srčanog udara

Turistu iz Irske (35) u subotu ujutro je pozlilo pa je sa suprugom pješice krenuo prema ambulanti na Visu. No, kako doznajemo, na putu mu se stanje pogoršalo pa su sjeli na klupicu u parku, a liječnik je došao do njih. Mladiću međutim nije mogao pomoći

Glasnogovornica Policijske uprave Splitsko-dalmatinske Ana Čepić rekla nam je kako policija nije dobila nikakvu dojavu o slučaju, već su policajci, obilazeći grad, u parku uočili skupinu ljudi.

- Kad su došli, liječnik je turistu pružao medicinsku pomoć, no turist je nažalost preminuo - kaže Čepić. Dodaje kako se radi o prirodnoj smrti, a tijelo će ipak poslati na obdukciju, koja bi pobliže trebala utvrditi uzrok smrti.

TIHI UBOJICA Naučite ih prepoznati: Ovo je 10 simptoma srčanog udara

Mladić je najvjerojatnije preminuo od posljedica srčanog udara.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • stremiti 28.07.2019.

    Kako netko star 35 godina može umrijeti prirodnom smrću pa da "ipak" ide naobdukciju.

  • mark13 27.07.2019.

    Stalno upozoravaju na opasnost od toplinskog vala. Ljudi vrući skaču u vodu idu u klimatizirane prostore žile se sužavaju izađu van žile se prebrzo počnu širiti krv počne prebrzo kolati i dođe do srčanog udara bez obzira na dob, sportsku aktivnost , još ak je kronični bolesnik .....treba paziti izbjegavati sunce od 11-17 držati se hlada i piti vode radi unosa elektrolita . Sućut obitelji . R.I.P.

  • _Varešak_ 27.07.2019.

    Umro pa što,svih nas to čeka, to je jedina pravda na ovom svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare