Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
44 komentara

Irac (35) preminuo na klupi u parku dok je išao do liječnika

Turistu iz Irske (35) u subotu ujutro je pozlilo pa je sa suprugom pješice krenuo prema ambulanti na Visu. No, kako doznajemo, na putu mu se stanje pogoršalo pa su sjeli na klupicu u parku...

uvala Barjoska
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
44 komentara

Deset minuta sam bio uz pacijenta, no mogao sam samo konstatirati smrt. Napravio sam sve što je bilo u mojoj moći, no više se nije moglo pomoći, prepričao je za Slobodnu Dalmaciju dežurni liječnik na Visu Nebojša Đorđević.

UŽAS U BOLIVIJI Samo se srušio: Na terenu je sudac umro od srčanog udara

Turistu iz Irske (35) u subotu ujutro je pozlilo pa je sa suprugom pješice krenuo prema ambulanti na Visu. No, kako doznajemo, na putu mu se stanje pogoršalo pa su sjeli na klupicu u parku, a liječnik je došao do njih. Mladiću međutim nije mogao pomoći

Glasnogovornica Policijske uprave Splitsko-dalmatinske Ana Čepić rekla nam je kako policija nije dobila nikakvu dojavu o slučaju, već su policajci, obilazeći grad, u parku uočili skupinu ljudi.

- Kad su došli, liječnik je turistu pružao medicinsku pomoć, no turist je nažalost preminuo - kaže Čepić. Dodaje kako se radi o prirodnoj smrti, a tijelo će ipak poslati na obdukciju, koja bi pobliže trebala utvrditi uzrok smrti.

Ordinacija.hr TIHI UBOJICA Naučite ih prepoznati: Ovo je 10 simptoma srčanog udara

Mladić je najvjerojatnije preminuo od posljedica srčanog udara.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message