To je to što me zanima!

Irac nakon pada s bicikla imao erekciju čak punih pet tjedana

Liječnici su prvo pokušali nježnije smiriti erekciju, kompresijom, stavljajući mu posebne obloge. Nije pao. Zbog toga su mladića morali podvrgnuti operaciji
Vidi originalni članak

Uobičajena vožnja biciklom pretvorila se u kruti pakao. Mladi Irac (22) pri padu je udario međunožjem u šipku. “Veseljko” mu je od tada bio u stavu mirno. I tako danima.

Bolna i neprekidna erekcija mučila ga je pet tjedana. Trudio se sakriti je od znatiželjnih ženskih pogleda, nadajući se da će uzbuđenje samo od sebe nestati. To se nije dogodilo. 

Takvo stanje ima i ime - prijapizam

Skupio je hrabrosti i potražio pomoć u bolnicu Tallgat u Dublinu. Liječnici su prvo pokušali nježnije smiriti erekciju, kompresijom, stavljajući mu posebne obloge. Nije pao. 

Riječ je o stanju nevoljne, dugotrajne i bolne erekcije, koja uobičajeno traje nekoliko sati i koju muškarci sami ne mogu spriječiti, pojasnio je zagrebački specijalist urologije dr. Neven Kapun

Zbog toga su mladića morali podvrgnuti operativnom zahvatu. Blokirali su mu arteriju koja pumpa krv u spolni organ. Nakon petotjedne muke mladić je mogao odahnuti. Stanje koje je proživljavao u medicinskoj se terminologiji naziva prijapizam.

- Riječ je o stanju nevoljne, dugotrajne i bolne erekcije, koja uobičajeno traje nekoliko sati i koju muškarci sami ne mogu spriječiti - pojasnio je zagrebački specijalist urologije dr. Neven Kapun i dodao da muškarci u kojih erekcija potraje dulje nerijetko trpe neželjene posljedice poput impotencije.

Prijapizam je u mladog Irca izazvao udarac u području između genitalija i stražnjice. Upravo je tim dijelom tijela udario u prečku bicikla dok se vozio. Osim erekcije bez granica, bio je dobio veliku modricu, kojoj više također nema traga. Od prisilnog obuzdavanja erekcije operacijom prošlo je malo više od mjesec dana. 

Nema nikakvih komplikacija

Mladić se Irish Medical Journalu pohvalio kako mu se do sada prijapizam nije vratio. Dodao je da ima normalan osjet i normalnu erekciju te da nema nikakvih problema pri spolnom odnosu. No nije Irac jedini koji je nakon vožnje imao ovakav problem.

Zbog motocikla imao erekciju dvije godine?

Lani je Amerikanac Henry Wolf (52) tužio jednog proizvođača motocikla jer se nakon četverosatne vožnje dvije godine borio s ukrućenim spolnim organom. Tražio je novčanu odštetu jer je morao malu nuždu obavljati u ženskom zahodu, mijenjati odjeću i mnoge navike. Kad mu je erekcija konačno nestala, pojavio se drugi problem - impotencija.

Imala je orgazam 15 godina, pomagala joj masturbacija     

Gretchen Molannen (39) doživljavala je orgazam 50 puta zaredom na dan. S ovim poremećajem borila se 15 godina. Često je izbivala s posla jer joj je pomagala samo duga masturbacija. Konstantno je osjećala sram zbog toga, pa si je oduzela život.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • generacijaa 17.01.2014.

    Novi lijek za impotenciju.... znači voziti bicikli ,skidaš kile a ako imaš sreće da se skršiš onda si dobijo glavni zgoditak ....štap za pecanje .....

  • prdez123 17.01.2014.

    e da je meni barem sekunda erekcije,blago ircu.

  • Fritza 17.01.2014.

    Dolazi mladić kod doktorice i žali se na konstantnu erekciju. Pita je što mu ona može dati (u smislu da mu olakša stvar), a ona će ko iz topa: Stan i hranu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare