Obavijesti

News

Komentari 48

Irac nakon pada s bicikla imao erekciju čak punih pet tjedana

Irac nakon pada s bicikla imao erekciju čak punih pet tjedana
1

Liječnici su prvo pokušali nježnije smiriti erekciju, kompresijom, stavljajući mu posebne obloge. Nije pao. Zbog toga su mladića morali podvrgnuti operaciji

VIDEO

Uobičajena vožnja biciklom pretvorila se u kruti pakao. Mladi Irac (22) pri padu je udario međunožjem u šipku. “Veseljko” mu je od tada bio u stavu mirno. I tako danima.

Bolna i neprekidna erekcija mučila ga je pet tjedana. Trudio se sakriti je od znatiželjnih ženskih pogleda, nadajući se da će uzbuđenje samo od sebe nestati. To se nije dogodilo. 

Takvo stanje ima i ime - prijapizam

Skupio je hrabrosti i potražio pomoć u bolnicu Tallgat u Dublinu. Liječnici su prvo pokušali nježnije smiriti erekciju, kompresijom, stavljajući mu posebne obloge. Nije pao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Riječ je o stanju nevoljne, dugotrajne i bolne erekcije, koja uobičajeno traje nekoliko sati i koju muškarci sami ne mogu spriječiti, pojasnio je zagrebački specijalist urologije dr. Neven Kapun

Zbog toga su mladića morali podvrgnuti operativnom zahvatu. Blokirali su mu arteriju koja pumpa krv u spolni organ. Nakon petotjedne muke mladić je mogao odahnuti. Stanje koje je proživljavao u medicinskoj se terminologiji naziva prijapizam.

- Riječ je o stanju nevoljne, dugotrajne i bolne erekcije, koja uobičajeno traje nekoliko sati i koju muškarci sami ne mogu spriječiti - pojasnio je zagrebački specijalist urologije dr. Neven Kapun i dodao da muškarci u kojih erekcija potraje dulje nerijetko trpe neželjene posljedice poput impotencije.

Prijapizam je u mladog Irca izazvao udarac u području između genitalija i stražnjice. Upravo je tim dijelom tijela udario u prečku bicikla dok se vozio. Osim erekcije bez granica, bio je dobio veliku modricu, kojoj više također nema traga. Od prisilnog obuzdavanja erekcije operacijom prošlo je malo više od mjesec dana. 

Nema nikakvih komplikacija

Mladić se Irish Medical Journalu pohvalio kako mu se do sada prijapizam nije vratio. Dodao je da ima normalan osjet i normalnu erekciju te da nema nikakvih problema pri spolnom odnosu. No nije Irac jedini koji je nakon vožnje imao ovakav problem.

Zbog motocikla imao erekciju dvije godine?

Lani je Amerikanac Henry Wolf (52) tužio jednog proizvođača motocikla jer se nakon četverosatne vožnje dvije godine borio s ukrućenim spolnim organom. Tražio je novčanu odštetu jer je morao malu nuždu obavljati u ženskom zahodu, mijenjati odjeću i mnoge navike. Kad mu je erekcija konačno nestala, pojavio se drugi problem - impotencija.

Imala je orgazam 15 godina, pomagala joj masturbacija     

Gretchen Molannen (39) doživljavala je orgazam 50 puta zaredom na dan. S ovim poremećajem borila se 15 godina. Često je izbivala s posla jer joj je pomagala samo duga masturbacija. Konstantno je osjećala sram zbog toga, pa si je oduzela život.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora