To je to što me zanima!

ISIL objavio uznemirujući video, među ubijenima i bivša misica. Profesoricu povijesti ubili prvu

Kako je objavio East2West, a prenio je Mirror, u napadu je ubijena i bivša manekenka i misica Ekaterina Novoselova (42). Irinu Firsovu (52), profesoricu povijesti, napadači su ubili prvu
Vidi originalni članak

East2west objavio je fotografije ljudi koji su ubijeni u napadu u koncertnoj dvorani u Moskvi. Među njima su bivša misica, suprug i žena koje su napadači pokosili dok su bježali, Irina Firsova koju su među prvima ubili... Kako je objavio East2West, a prenio je Mirror, u napadu je ubijena i bivša manekenka i misica Ekaterina Novoselova (42). Irinu Firsovu (52), profesoricu povijesti, napadači su ubili među prvima. Irina se nedavno preselila u Moskvu gdje je predavala na institutu za film i televiziju. 

Broj mrtvih u strašnom napadu na koncertnu dvoranu u predgrađu Moskve prešao je 140, a strahuje se da će još rasti jer su deseci još kritično. U petak su naoružani napadači upali u koncertnu dvoranu Crocus City Hall. Imali su pancirke, Kalašnjikove, šok bombe i zapaljive bombe. Pucali su u civile, među mrtvima su i djeca. Krov dvorane se nakon napada zapalio. Rusi su objavili kako su uhitili četvoricu izravno odgovornih za napad. Procurila je snimka ispitivanja jednog od njih na kojoj govori: 'Dali su mi 5000 eura da ih sve pobijem'. Rusi su objavili kako su napadači Tadžikistanci, a odgovornost za napad preuzela je Islamska država.

- Samo je odjedanput počelo. Hodali su i pucali. Ništa nisu pričali, nisu vikali. Samo su kosili jednog po jednog. Kad sam došao doma, vidio sam da mi je kaput krvav, pogodili su ljude oko mene. Bilo je jezivo - ispričali su svjedoci najsmrtonosnijeg napada u Rusiji u zadnjih 20 godina. 

Islamska država objavila je uznemirujuću snimku na kojoj se vidi kako napadači iz automatskog oružja pucaju po civilima. Jedan od napadača ima nož. 

- Pucali su na Ruse iz blizine, kao nekad nacisti. Bježali su prema Ukrajini gdje ih je čekao siguran prolaz. Sve ćemo ih kazniti. Teroriste čeka samo odmazda, budućnost nemaju - rekao je jučer Vladimir Putin.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • volim život 25.03.2024.

    Po mojem bježali prema Ukrajini je normalno pa neće valjda u unutrašnjost Rusije samo moraš biti lud sa ukrajinskim tablicama u Rusiji tu nešto smrdi.

  • Olujković95 24.03.2024.

    Da su u bepgradu uradili istu stvar, bilo bi barem stotinjak pobijenih profesora.........tamo svaki drugi postaje istoricar prije nego sta prohoda

  • Prekobicnjak 24.03.2024.

    Neda mi se čitati članak, neka mi neko u dvije riječi kaže o čemu se radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare