To je to što me zanima!

Ispred ministarstva u Londonu nožem je izrezao lice muškarcu

Jedan je muškarac izboden ispred Ministarstva unutarnjih poslova u Londonu. Nažalost, ozljede koje je zadobio opasne su po život, a policija je u munjevitoj akciji uhitila osumnjičenika za napad.
Vidi originalni članak

Britanski mediji javljaju da je ispred Ministarstva unutarnjih poslova u Londonu, u ulici Marsham, izboden muškarac. Nakon što su prolaznici pozvali policiju, prva patrola naišla je na muškarca u krvi, s ozljedama opasnim po život. 

Jedan je muškarac, najvjerojatnije počinitelj, odmah uhićen, a napadnuti muškarac, objavila je policija, nakon primljene prve pomoći više nije bio u životnoj opasnosti. 

Fotografija napadnutog muškarca koji je, pišu britanski mediji, najvjerojatnije bio zaposlenik Ministarstva, u međuvremenu se proširila društvenim mrežama, a motiv kao ni identitet napadača još nije poznat. 

Više informacija uskoro...

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 15.08.2019.

    Pa to podrucje Westminster je medju najgorina u Londonu

  • Science of the Lambs 15.08.2019.

    Na britanskim portalima ga svjedoci opisuju kao visokog mršavog sa dugom kosom vezanom u rep. Kod njega je nađena povratna karta za Birmigham, sprej za obranu i feret (u nosiljci). A komentatori ga ovdje opisuju "Duga brada, kuran u lijevoj, nož u desnoj ruci". I komentar koji širi lažne informacije ima više pozitivnih ocjena nego negativnih.

  • 15.08.2019.

    I opet "doktori" islamskih znanosti koji su doktorate dobili na najvažnijim islamskim fakultetima komentiraju moju vjeru i izjednačavaju je sa zločinima koje čine pojedinci pozivajući se na moju vjeru koja im to nije odobrila. A ne zna se da li je napadač uopće i musliman.

Komentiraj...
Vidi sve komentare