To je to što me zanima!

Istra: U naletu na psa teško je ozlijeđen maloljetni motociklist

Maloljetnik je vozio neregistrirani motocikl KTM na području Žminja kada je iz dvorišta istrčao pas mješanac. Udario ga je prednjim dijelom motora i pao na kolnik. Pas je uginuo, a ozlijeđeni mladić prevezen je u bolnicu
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 13,30 sati na području Žminja, teško je ozlijeđen vozač motocikla. 

Nesreća se dogodila kada je maloljetnik prije stjecanja prava na upravljanje vozio neregistriranim motociklom KTM, dok je koristio kacigu koja nije bila homologirana, iz mjesta Domjanići prema mjestu Pucići.

BIZARNI SLUČAJ NA HVARU Zakopao auto u šumi nakon što je izazvao prometnu. Doktorima rekao da je pao niz stepenice

U jednom trenutku je iz dvorišta istrčao pas mješanac u vlasništvu 36-godišnjaka u kojeg je udario prednjim dijelom motocikla i pao na kolnik. Pas je na mjestu nesreće uginuo, a ozlijeđeni mladić prevezen je u riječku bolnicu gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju. 

Brigu o uginulom psu preuzela je vlasnica, a policija će po dovršetku istrage podnijeti odgovarajuće prijave.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • JusticeLeague 02.02.2021.

    Ako komentare čitaju roditelji ovog maloljetnog divljaka, nadam se da se srame.

  • JusticeLeague 02.02.2021.

    Jadan pas, a ovaj mali nadam se da se neće oporaviti: bez vozačke, bez kacige, bez mozga, divlja na neregistriranom motoru. Trebalo bi ga baciti na 10 godina u zatvor, ubio je psa, a mogao je i ubiti nečije dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare