To je to što me zanima!

Ivan Čehok i njegov dvojnik na Ugljanu: Ma ja sam tanji i ljepši

U kratkom susretu smo se našalili, smijali jedan drugome i fotografirali za uspomenu, kazao je Čehok u šali napominjući kako je za svakog političara dobro da ima svog dvojnika...
Vidi originalni članak

Bivši varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok tijekom ljetovanja u Dalmaciji upoznao je dvojnika.

- Kad dvojnik iz Italije potegne do Dalmacije da bi me vidio (na HTV me zagledao i poželio upoznati). Nije da se hvalim, ali sam tanji i ljepši - napisao je Čehok na Facebooku i objavio fotku za uspomenu.

Čehok priznao nam je da je riječ o šali da ga je dvojnik ugledao na javnoj televiziji i poželio upoznati. Zapravo su jedan za  drugog doznali od mještana na Ugljanu, gdje trenutno obojica ljetuju. 

- Mještani su mi rekli da ima čovjek koji mi je isti ja. Njega su pak zaustavljali obraćajući mu se s Ive. Kad su mu rekli da je isti kao jedan hrvatski političar odlučio me pronaći. U kratkom susretu smo se našalili, smijali jedan drugome i fotografirali za uspomenu - kazao je Čehok.

Vjeruje da će se susresti još koji put kako bi razmijenili podatke i ostali u kontaktu. 

-  Dobro je da političar ima dvojnika - rekao uz smijeh Čehok, koji je uvjeren da bi malo tko uočio razliku da ga zamjeni na nekom od političkih zbivanja. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • sasa66 17.08.2021.

    Nagovori ga da ide u prdekanu umjesto tebe. Mozda se jeftino proda

  • danijel1 17.08.2021.

    ni blizu

  • japanokinezjapano 17.08.2021.

    Ovaj mu dvojnik ima nos za rezanje baklava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare