To je to što me zanima!

Ivana i Melania zaratile: Obje žele nositi titulu prve dame

Ivana je promovirajući novu knjigu javnosti otkrila  kako se s bivšim suprugom čuje svaka dva tjedna te objasnila da ga ne pokušava zvati u Bijelu kuću 'jer je tamo Melania'
Vidi originalni članak

Zaratile su bivša i sadašnja supruga kontroverznog američkog predsjednika Donalda Trumpa. Nakon što se Ivana Trump u intervjuu u emisiji 'Good Morning America' prozvala prvom damom, glasnogovornica Melanie Trump odlučila je reagirati kako bi obranila čast aktualne Trumpove odabranice, piše Daily Mail.

Ivana Trump je u emisiji promovirala svoju novu knjigu 'Odgajanje Trumpovih', kolekciju memoara u kojima je otvorila dušu i opisala sve s čime se susretala tijekom braka s bivšim suprugom.

U njoj, među ostalim, otkriva i javnosti nepoznate poteškoće s kojima se susretala u odgoju njihovo troje zajedničke djece, Ivanke, Erica i Donalda mlađeg, a progovorila je i o boli koju je Trumpova javna veza s ljubavnicom Marlom Maples nanijela ostatku obitelji.

Podsjetimo, Donald i Ivana rastali su se 1992. nakon njegove afere s Maples, koja je zatim postala njegova druga supruga i s kojom ima kćer Tiffany Trump. Kontroverzni republikanac sada je u braku sa Slovenkom Melanijom Trump, majkom njihova 10-godišnjeg sina Barrona.

U spomenutom intervjuu, Ivana je priznala kako ne zavidi Donaldovoj sadašnjoj supruzi konstatirajući kako je ipak ona 'prva dama'.

- Ne želim izazvati nikakvu ljubomoru ili nešto slično jer sam zapravo prva Trumpova supruga. Ja sam prva dama - izjavila je Ivana, koja je Trumpa nagovorila i da aktivnije koristi društvene mreže.

Ivana je javnosti otkrila  kako se s bivšim suprugom čuje svaka dva tjedna te objasnila da ga ne pokušava zvati u Bijelu kuću 'jer je tamo Melania'.  


ABC Breaking News | Latest News Videos

Nakon te konstatacije, direktorica komunikacija prve dame SAD-a, Stephanie Grisham obratila se javnosti sljedećom izjavom: "Gospođa Trump od Bijele kuće stvorila je dom za sina Barrona i predsjednika.

Melania voli živjeti u Washingtonu i počašćena je ulogom prve dame SAD-a. Svoju titulu planira koristiti kako bi pomogla djeci, a ne kako bi prodavala knjige. Tvrdnja Donaldove bivše supruge samo je oblik traženja pozornosti".

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • medeki 10.10.2017.

    Uskoro će se samo pošalice pričat o ovom predsjedniku i njegovim lakim damama!

  • 10.10.2017.

    Neka se uda za donalda pa će biti prva dama

  • Biser_2 10.10.2017.

    Ko da je bitna prva dama, nit je se bira nit treba sta znati, eto slucajno udata 🙄👏🏽

Komentiraj...
Vidi sve komentare