Obavijesti

News

Komentari 15

Ivana i Melania zaratile: Obje žele nositi titulu prve dame

Ivana i Melania zaratile: Obje žele nositi titulu prve dame
7

Ivana je promovirajući novu knjigu javnosti otkrila  kako se s bivšim suprugom čuje svaka dva tjedna te objasnila da ga ne pokušava zvati u Bijelu kuću 'jer je tamo Melania'

VIDEO

Zaratile su bivša i sadašnja supruga kontroverznog američkog predsjednika Donalda Trumpa. Nakon što se Ivana Trump u intervjuu u emisiji 'Good Morning America' prozvala prvom damom, glasnogovornica Melanie Trump odlučila je reagirati kako bi obranila čast aktualne Trumpove odabranice, piše Daily Mail.

Ivana Trump je u emisiji promovirala svoju novu knjigu 'Odgajanje Trumpovih', kolekciju memoara u kojima je otvorila dušu i opisala sve s čime se susretala tijekom braka s bivšim suprugom.

U njoj, među ostalim, otkriva i javnosti nepoznate poteškoće s kojima se susretala u odgoju njihovo troje zajedničke djece, Ivanke, Erica i Donalda mlađeg, a progovorila je i o boli koju je Trumpova javna veza s ljubavnicom Marlom Maples nanijela ostatku obitelji.

Podsjetimo, Donald i Ivana rastali su se 1992. nakon njegove afere s Maples, koja je zatim postala njegova druga supruga i s kojom ima kćer Tiffany Trump. Kontroverzni republikanac sada je u braku sa Slovenkom Melanijom Trump, majkom njihova 10-godišnjeg sina Barrona.

Pixsell

U spomenutom intervjuu, Ivana je priznala kako ne zavidi Donaldovoj sadašnjoj supruzi konstatirajući kako je ipak ona 'prva dama'.

- Ne želim izazvati nikakvu ljubomoru ili nešto slično jer sam zapravo prva Trumpova supruga. Ja sam prva dama - izjavila je Ivana, koja je Trumpa nagovorila i da aktivnije koristi društvene mreže.

Ivana je javnosti otkrila  kako se s bivšim suprugom čuje svaka dva tjedna te objasnila da ga ne pokušava zvati u Bijelu kuću 'jer je tamo Melania'.  


ABC Breaking News | Latest News Videos

Nakon te konstatacije, direktorica komunikacija prve dame SAD-a, Stephanie Grisham obratila se javnosti sljedećom izjavom: "Gospođa Trump od Bijele kuće stvorila je dom za sina Barrona i predsjednika.

Melania voli živjeti u Washingtonu i počašćena je ulogom prve dame SAD-a. Svoju titulu planira koristiti kako bi pomogla djeci, a ne kako bi prodavala knjige. Tvrdnja Donaldove bivše supruge samo je oblik traženja pozornosti".

Trump hosts Hispanic Heritage Month event at the White House in Washington

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"