To je to što me zanima!

Iz PBZ-a upozorili: Širi se lažna nagradna igra preko e-maila, ne dijelimo 100 eura na Visi

U slučaju da ste otvorili poveznice lažne e-mail poruke i/ili se prijavili na lažnoj stranici MyWay aplikacije i na njima ostavili svoje podatke, molimo Vas ODMAH se javite u naš Kontakt centar, kažu
Vidi originalni članak

PBZ se oglasio nakon što su se pojavili lažni e-mailovi kao i lažne nagradne igre. 

Priopćenje donosimo u cijelosti:

PBZ CARD NE ORGANIZIRA NAGRADNU IGRU u kojoj korisnici Premium Visa kartice mogu osvojiti 100 eura niti traži, niti će ikada tražiti svoje korisnike putem e-maila da upisuju/dostavljaju sigurnosne podatke o karticama. 

Ako ste primili e-mail poruku u kojoj se pošiljatelj lažno predstavlja kao PBZ Card te Vas obavještava da ste “Uspješno prijavljeni na Premium Visa Nagrade”, molimo Vas da budete oprezni jer je ova poruka LAŽNA. Poruka je poslana pod nazivom: Nagradne PBZ: Čestitke! te se u njoj korisnika navodi da potvrdi sudjelovanje u nagradnoj igri unošenjem podataka o Premium Visa kartici i sve potvrdi sigurnosnim kodom kako bi osvojio nagradu od „100 euros“.  

Takva e-mail poruka nije poslana od PBZ Carda i molimo NE ODGOVARAJTE na nju niti upisujte bilo kakve podatke o svojoj Premium Visa kartici. 

PORUKU TREBATE ODMAH IZBRISATI IZ SVOG E-MAIL SANDUČIĆA! 

Također, pojavile su se i lažne stranice koje oponašaju izgled stranice MyWay aplikacije. Web adresa MyWay aplikacije je https://myway.pbzcard.hr/MyWay/login.html. Stoga ako stranice pod adresu imaju upisano athercarlibya.com ili se adresa sastoji od bilo kojeg drugog nepovezanog skupa znakova, budite oprezni! To su lažne stranice te nikako nemojte u njih unositi svoje podatke niti podatke o svojoj kartici. 

U slučaju da ste otvorili poveznice lažne e-mail poruke i/ili se prijavili na lažnoj stranici MyWay aplikacije i na njima ostavili svoje podatke, molimo Vas ODMAH se javite u naš Kontakt centar 01/612 44 22 ili na e-mail: monitoring@pbzcard.hr.
Vaš PBZ Card 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 03.11.2021.

    Od PBZ-a možeš očekivati dizanje naknada, dizanje rata kredita, dizanje članarina na kartice, ponajviše kamate i smišljanje nameta ali nešto za uzvrat.... To ne. Tu nekad hrvatsku banku prodala je matešina vlada deset dana nakon smrti predsjednika Tuđmana koji je mjesecima bio  u teškom stanju, dvaput operiran.... A deset dana nakon te prodaje došla je račanova vlada koja je prodala sve osim hpb-a, Ini nasapunala dasku,.... Sanirano, prodano za novac koji si je novi vlasnik vratio za dvije godine, pa opet za dvije godine itd.   Još mi od kuće bankarimo, vlasnici banaka štede na ljudima i uživaju. A mi to masno plaćamo.

  • Orep 02.11.2021.

    Čudno, ja sam dobio sto eura. Možda je greška. I banka može pogriješiti, pa ću im sutra vratiti njihov novac. Pouka - prije će ti banka sto puta odrezati glavu, nego dati sto bilo čega!

  • prokurator 02.11.2021.

    hahaha "ne dijelimo 100 eura na Visi, prije bi nam ruka usahla nego da kunu poklonimo korisnicima" :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare