News

Komentari 10

Iz PBZ-a upozorili: Širi se lažna nagradna igra preko e-maila, ne dijelimo 100 eura na Visi

Iz PBZ-a upozorili: Širi se lažna nagradna igra preko e-maila, ne dijelimo 100 eura na Visi

U slučaju da ste otvorili poveznice lažne e-mail poruke i/ili se prijavili na lažnoj stranici MyWay aplikacije i na njima ostavili svoje podatke, molimo Vas ODMAH se javite u naš Kontakt centar, kažu

PBZ se oglasio nakon što su se pojavili lažni e-mailovi kao i lažne nagradne igre. 

Priopćenje donosimo u cijelosti:

PBZ CARD NE ORGANIZIRA NAGRADNU IGRU u kojoj korisnici Premium Visa kartice mogu osvojiti 100 eura niti traži, niti će ikada tražiti svoje korisnike putem e-maila da upisuju/dostavljaju sigurnosne podatke o karticama. 

Ako ste primili e-mail poruku u kojoj se pošiljatelj lažno predstavlja kao PBZ Card te Vas obavještava da ste “Uspješno prijavljeni na Premium Visa Nagrade”, molimo Vas da budete oprezni jer je ova poruka LAŽNA. Poruka je poslana pod nazivom: Nagradne PBZ: Čestitke! te se u njoj korisnika navodi da potvrdi sudjelovanje u nagradnoj igri unošenjem podataka o Premium Visa kartici i sve potvrdi sigurnosnim kodom kako bi osvojio nagradu od „100 euros“.  

Takva e-mail poruka nije poslana od PBZ Carda i molimo NE ODGOVARAJTE na nju niti upisujte bilo kakve podatke o svojoj Premium Visa kartici. 

PORUKU TREBATE ODMAH IZBRISATI IZ SVOG E-MAIL SANDUČIĆA! 

Također, pojavile su se i lažne stranice koje oponašaju izgled stranice MyWay aplikacije. Web adresa MyWay aplikacije je https://myway.pbzcard.hr/MyWay/login.html. Stoga ako stranice pod adresu imaju upisano athercarlibya.com ili se adresa sastoji od bilo kojeg drugog nepovezanog skupa znakova, budite oprezni! To su lažne stranice te nikako nemojte u njih unositi svoje podatke niti podatke o svojoj kartici. 

U slučaju da ste otvorili poveznice lažne e-mail poruke i/ili se prijavili na lažnoj stranici MyWay aplikacije i na njima ostavili svoje podatke, molimo Vas ODMAH se javite u naš Kontakt centar 01/612 44 22 ili na e-mail: monitoring@pbzcard.hr.
Vaš PBZ Card 

Najčitaniji članci