To je to što me zanima!

Samoizolaciju prekršila četiri puta! Ide u prisilnu karantenu

Vukovarsko-srijemska policija dobila je četiri puta dojavu da žena krši mjeru samoizolacije i sva četiri puta je dojava bila istinita. Ženu će sad morati prisilno smjestiti u županijsku karantenu
Vidi originalni članak

U četiri navrata dobili smo dojavu da žena krši mjeru samoizolacije i sva četiri puta se ta dojava pokazala istinitom, rekao je načelnik PU Vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular, prenosi Večernji list

Ženu će zbog toga morati prisilno smjestiti u županijsku karantenu. 

NEMA MJESTA U MRTVAČNICI Bolnički užas: Tijela umrlih od korone bacaju jedne na druge

Kapular je podsjetio i na događaj prošle subote kada je policija dobila dojavu da se šest ljudi okupilo na izletištu Sopot. Policija je i tada reagirala kada je došlo i do prijetnji policajcima i naguravanja. Nakon što su priveli ljude utvrdili su da su neki konzumirali i alkohol. 

Nakon obradu su jednog pustili kući, a drugi je zadržan u istražnom zatvoru. 

POMOĆ PREKO WHATSAPPA: U Vladi predstavili Andriju, asistenta u borbi protiv korone

Prema neslužbenim informacijama Večernjeg lista, policija se u ovoj županiji neprestano susreće s nizom različitih slučaja. Pa je tako jedan čovjek kojem je bila određena mjera samoizolacije, odlučio sjesti u auto i provozati se do policijske postaje da izvadi potrebne dokumente. 

- Do sada smo imali ukupno 192 dojave o kršenju samoizolacije od kojih se u 52 slučaja potvrdilo kršenje, rekao je Kapular. 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • John Castle 14.04.2020.

    U kini bi to drukčije riješili, u miru i tišini

  • Alka 14.04.2020.

    Strogo ju kazniti prisilni rad u nekoj uskanovi 4 puta po 14 dana

  • 14.04.2020.

    Srest osobu na ulici koja krši propisanu samoizolaciju bi trebalo izlemat jer se po meni to smatra samoobrana, i spašavanje života... Iskoristit Torcidu, BBB, Armadu, Kohortu i u ovom slučaju Ultrase. Dat ima hazmat odijela i pendreke, i nek budu korisni i konačno iskoriste svoje vještine za opće dobro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare