To je to što me zanima!

Iza Capaka ostaju capakizmi: "Zabavljajte se, ali to mora biti 'novo normalno' zabava..."

Prema podacima Europskog centra za sprečavanje i kontrolu bolesti, Hrvatska je, prema dvotjednoj stopi rasta zaraženih, treća u Europskoj uniji
Vidi originalni članak

Krunoslav Capak, glavni epidemiolog koji je u pandemijsko vrijeme postao poznat svim građanima, mogao bi ostati upamćen po svojim zbunjujućim izjavama.

- Mi smo bili jedno vrijeme u fazi ravne crte, krivulja je sad prelomljena i nama broj novooboljelih pada. Nije gotova epidemija, nego je završen treći val - svečano je izjavio Capak, netom prije lokalnih izbora.

KRAJ TREĆEG VALA? Capak: Prerano je za značajno popuštanje, s toplim vremenom epidemija će se početi smirivati

Ove godine je on preuzeo tu trijumfalnu ulogu, za razliku od prošle godine, pred parlamentarne izbore, kad je to uradio sam premijer Andrej Plenković.

Inače, prema podacima Europskog centra za sprečavanje i kontrolu bolesti, Hrvatska je, prema dvotjednoj stopi rasta zaraženih, treća u Europskoj uniji. Od nas su gori jedino Cipar i Švedska. A po broju umrlih smo peti. Ispred nas su Mađarska, Bugarska, Poljska i Slovačka.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • ivankapas 05.05.2021.

    Jadno je da takvi akarakterni uhljebi vrse tako visoke i vazne duznosti za cijelo pucanstvo. toliko moje misljenje o toj capetini.

  • 05.05.2021.

    hrvatsku vode sposobni za sebe

  • Viktorija0107 05.05.2021.

    Kako god bilo ,mada se meni ćini da broj zaraženih ne pada...a zaraza kao bolest postoji i zaista starijima odnosi živote.Mlađi koji se sada sprdaju iz korone ni neznaju što će oni dočekati u svojoj starosti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare