To je to što me zanima!

Izbacili je s maturalne večere zato što je došla u ovoj haljini

Ravnateljicu su razljutili veliki prorezi kojima je Alexis (15) prekršila školska pravila. Ona kaže da je ponižena jer su joj dizali haljinu kako bi se uvjerili da nosi rublje
Vidi originalni članak

Alexis Craft (15) iz Alabame bila je pratilja prijatelju na njegovoj maturalnoj večeri u srednjoj školi J. M. Tate i za tu priliku odabrala je dugu bijelu haljinu zbog koje je izbačena sa zabave.

Ravnateljicu škole nije razljutila dužina haljine već duboki prorezi kojima je Alexis prekršila školska pravila. Situaciju je dodatno pogoršalo i to što djevojka ispod haljine nije nosila - ništa. 

- Haljina je imala proreze sve do prepona. Dok je hodala oni bi se širili, a ispod nije imala ništa - rekla je ravnateljica Marsha Regina. 

Alexis kaže kako je ispod imala rublje te da je istu haljinu već nosila na maturalnoj večeri u svojoj školi. Dodatno su je, kaže, ponizili jer je na ulazu u salu zatražena da podigne haljinu kako bi se uvjerili da ima rublje. Zatražili su da promijeni haljinu no nije ih poslušala. 

- Nisam im popustila, žena je podigla moju haljinu i pogledala moj veš. To nije bilo primjereno. Bila sam ponižena, kao da su me tamo zlostavljali. Htjela sam što prije otići da se ne rasplačem pred ljudima - rekla je Alexis i dodala kako i odrasli degradiraju i zlostavljaju djevojke ako nose nešto u čemu se osjećaju udobno. 

Spornu haljinu dizajnirala je lokalna dizajnerica Desani Hoffman, piše al.com. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • Galeb i ja 20.05.2015.

    Mogla se je pristojno obuci pa joj se nebi nista dogodilo.

  • Galeb i ja 20.05.2015.

    Nigdje se nije potrebno preseravati !!!.

  • MAX 2010 20.05.2015.

    veli "lokalna dizajnerica" ...ili oblokana .........a tzv. roditelji bi trebali biti isto "izbačeni" iz.......(admin text itd) ......pa to nije natjecanje za kurtizana look.......niti za zanat.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare